nichll =) nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 23:14 |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok curke pošaljite adrese na pp...
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Molim ako ima još mladih cleoma i georgina.
![]() Mogu ti poslati listove afričkih ljubičica (slikat ću i staviti na moju stranicu).
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
I ja bih cleome i georgine ako još imate, hvala!
![]() Imam afričku ljubičicu ako još tražite-roza.
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ja bi ako može bijele cleome
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
pozdrav....
i dalje nudim crvene kane... imam mlade Cleome...roze i bijele, male georgine iz sjemena...toliko za sada... |
|
![]() |
|
drage moje evo novog spisa moje ponude...
-crvena kana ( sjeme, gomolj) - razni kaktusići i sukulenti, -spatifilium, -adam, -sjeme dalija( georgina), niske jednostruke, razne boje -sjeme cleome.. toliko za sada, ako se sjetim još nečega javim... u poražnji sam i dalje za -raznim kaktusima, -kalama (osim bijele boje) -afričkim ljubičicama, -gladiolama (lukovice) -dalije (ako netko ima onu koju ja nemam) -lukovicama zumbula, -tulipana... |
|
![]() |
|
i tako znači tvoja pampasica štrajka
![]() ma nema na čemu...tu sam ako budeš nešto trebala..... a kad smo već tu da napravimo novi spisak.... NUDIM: - sadnice ljepe kate - sadnice cinije - sadnice nevena - svijetlo plava perunika - božićnjak - kala - bijelu - pampasicu - nekih kaktusića - listiće afričkih ljubičica - te neke trajneice za kamenare TRAŽIM: - amarilise (ako ima netko neki koji nemam) - clematis - ukrsnu travu - afričke ljubičice (koje nemam) - fuksiju - kaktuse i sukulente (koje nemam) - kalu (neke druge boje) - cikasicu toliko za sada....... |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Ustvari imam je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
uopće nisam vidijela tvoj post...ako nisi nabavila ima još pampasice...makar da sam jučer vidjela...jutros sam ti poslala ljubičice.... znači ako nisi nabavila poslat ću ti.... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ok
|
|
![]() |
|
ok može te sobne i yuka....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
yuka
japanska dunja(grm)
¸kerija(grm)
Pa za sobne smo dogovorile već prije.Malo kasnim no njih se može uvijek saditi.
![]() |
|
![]() |
|
jao...baš si srce....ja se nebi ni sjetila...već mi je neugodno žicati...ma pošalji kad budeš mogla...yuka super zvuči, amarilisi isto, a što su to kerije i japanska dunja??može nekakva slika....
|
|
![]() |
|
Draga moja,nisam te zaboravila no gužva je bila u zadnje vrijeme.
Ako ne stignem sutra,u ponedjeljak(da paket ne stoji u pošti) ti šaljem sobne
![]() Imam nešto mladih amarilisa,ako ti još treba.
E da,imam viška vrtnih yuka,mlade kerije i japansku dunju,ako trebaš.
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
nichll jel imaš možda još pampasice?inače ja tražim onu s bijelim cvijetovima, mušku imam ..Ak ćeš trebat još kaj, imaš nešto i kod mene u oglasima
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Molim Tija, ako može, kukurijeke i astilbe. Pozdrav
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja imam amarilise u više boja pa možemo razmjeniti biljke. Karanfile sam pokušala zasaditi već sada pa neznam hoće li mi uspjeti ( dobila pelcere jesenas), stavila ih na balkon u velike vaze, valjda će se puzati..Neznam ako će preživjeti.. Isto tako, amarilisi su mi ostali vani, u zemlji su bili ali neznam ako su preživjeli, čini mi se da jesu, vidjet ćemo kada malo zatopli... Ja sam raspoložena za zamjenu a ti ako nisi riješila javi mi se na privatnu poruku.. Ja sam iz Rijeke, a ti? Pozdrav! |
|
![]() |
|
ma nema frke......još ćemo malo pričekati...ako ne dođe.....poslat ćemo ponovo....
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
na žalost još mi ništa nije došlo.mislim da su ga izgubili.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |