Francuska |
Odgovori |
Korisnik | |
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Studeni 2007 u 11:22 |
Krajem šestog mjeseca bila sam na školovanju u Teningenu. Jedan mali gradić 50 km udaljen od Strasbourga i odmah su pali prvi dogovori oko posjeta. Koja rijeka teće ispod ovog mosta :wink: :lol: Katedrala (vrlo impozantna) Ja pored jedne od glava Neke su ulice dovoljno široke... Dok neke imaju baš mediteranski štih Neki vole moderne... Nekima je draži turistički.... Dok se sigurno nekima najviše sviđa ovo prijevozno sredstvo Razgledavajući pogotovo restorane kojih stvarno ima u izobilju.... Mi smo i ogladnili I tako pala i noć Katedrala je prekrasno osvijetljena i to tako da se svakih nekoliko minuta mijenja boja i naravno muzička podloga Prekrasno cvijetno (ova mi je jedna od dražih fotki)
Eto to bi bilo to za sada od mene . |
|
Sponzorirani linkovi | |
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Gogice na prekrasnim slikama |
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu pripremit ću ja vama još, bar fotki imam
A jedva čekam da sa novim fotićem počnem malo slikavati još uvijek nisam uhvatila vremena da ga detaljnije proučim
Ažurirao gogica - 03 Studeni 2007 u 11:56 |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike gogice
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo goge, super slike. Katedrala je stvarno upecatljiva, pogotovo nocu tako osvjetljena. A i inace jos puno lijepih detalja. Super odradjeno, pravo fotoreporterski.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice svaka čast na lipim slikama...spoj starog i novog
Otvaraš nam ovim fotkicama prozor u svijet...Thanks!!!! |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo majstore
|
|
gogica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tebi na slikicama što ih djeliš sa nama
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno goga
uhvati me nostalgija za lijepim ali vrlo kratkim trenucima koje sam i sama provela u Strasbourgu
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam se na ovu temu "popiknula" i jako mi se dopala, a ona fotografija modernog tramvaja je kao iz nekog SF filma.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |