Zelenka - nudi, traži |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:31 |
Evo ovako moja orhideja bijela(to je sve nažalost što znam o njoj pokušati ću naći negdje fotku ako sam ju uslikala dok je cvala) je dobila dvije bebice pa ako ih netko želi poklanjam ih!
Voljela bih ali nije uvijet naravno ako imate u zamjenu pelcerić onog krumpirovog grma ako ne nema veze svejedno poklanjam bez ikakve razmjene. Malce sam odrezala danas pa mislim da nebi smjeli dugo čekati sadnju dakle molim brze ponude! [ |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebice su rezervirane!
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ima koja dobra duša da ga ima višak,pelcerić,reznicu,sjeme bilo što molila bih na poklon taj dugo željeni cvjetak ! Može iznjeti i možda svoju željicu za nekim cvjetkom pa ako slučajno imam ja to ili netko koga poznajem ima rado dajem za zamjenu! Unaprijed zahvaljujem !
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo tako dugo željela i ponuda stigla treba samo pitati... naša draga forumašica Lovro mi je ponudila reznice tog dugo željenog grma od srca zahvaljujem !
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje dobre duše foruma nadam se da će se bar par mojih željica ispuniti vašom pomoći jer nisam nažalost u mogućnosti baš sve kupiti Zauzvrat imam ponuditi neke biljkice a bit će ih i više u ponudi kad vidim zapravo što se primilo i što moja mama ima Lista mojih želja je poveća ali kažem bila bih sretna da dobijem i dvije biljčice koje si želim
Dakle lista mojih želja: - magnolija soulangeana ,vajgelija( weigela) crvena-bijela,biserak,hoste,kale,viburnum opulus(bijeli žganci,snježne grude),bijele hortenzije,krumpirov grm Imam za ponuditi: -jasmin,japansku dunju,jorgovan,rozu vajgeliju,gliciniju,tekomu(narančastu),perunike u raznim bojama,trajnice za kamenjare(razne),sadnice maline,ogrozda..zasad toliko dok ne vidim još šta se održalo od jeseni pa nadodam |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u mene će za tebe biti biserak i krumpirko, tek kad olistaju, sada su tek u fazi pupanja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na svoju ponudu nadodajem još bergeniju,bijele ljubičice,phlox-nježno plave i roze boje,vinca
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću ti poslati ljubičastu magnoliju!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih ogrozde, jesu ogrozdi zeleni?, i zanimaju me boje perunika koje imaš...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dali su plodovi ogrozda s dlačicama ili ne....pozdrav....
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi ce pribilježila za malinu .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mane zanimaju isto perunike, da li imas negdje koju sliku?
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antune ogrozdi nisu zeleni nego plavi i nemaju dlačice tako bi bar čovjek koji ih je dao kaže kod mene još nisu rodili jer sam ih posadila jesenas i lijepo su se primili. Perunike ima mama i rekla mi je ovako-ima plave boje neba velikog cvijeta,žute,svijetlije ljubičaste boje,tamno-ljubičasto-crne,žuto-tamnoplavo-ljubičaste,sa bijelo zelenim listom ljubičaste !
Nata pošalji adresu na pp ! |
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I da nažalost nema slike perunika :((( potražit ću na kompu ali mislim da ih nisam uslikala.Moram mami podhitno nabaviti fotić :)))
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perunike otišle
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Zelenka]Perunike otišle i ostala jedna stabiljka ogrozda u ponudi!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti mogu poslati: snježne grude, hoste, kale i zakorjenjeni krumpirko !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |