Savjeti iskusnih majstorica decoupage-a |
Odgovori |
Korisnik | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 11:56 |
Drage kreativke - negdje sam čitajući stranice ovog foruma pročitala da postoji flomaster kojim se označi mjesto gdje lijepimo salveticu (u slučaju kada želimo tamnu podlogu oko salvete) i koji ishlapi, odnosno nestane kada zalijepimo salvetu! Nadam se da sam dobro objasnila....
Sada tražim i nikako ne mogu naći gdje je to napisano pa lijepo molim ako netko zna točan naziv toga flomića da mi napiše. Gdje god sam po dućanima tražila svi su me samo "blijedo" gledali...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilana
Novo sjeme Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taj flomaster se zove fant flomaster.ja sam naziv pribelezila kad sam kao i ti naisla na to u zelji da kupim. medjutim i mene su svi belo gledali iako sam znala naziv.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flomić se zove fantom flomaster. Ja sam ga pronašla u Lumosu i nisam imala problema oko objašnjavanja što je to, ženskica je odmah znala. Inače je to flomić za SVILU no naravno da se može koristiti i kod decoupaga i običnog bojanja akrilnim bojama. Naziv je JAVANA (kao i boje za tkaninu), a proizvvođač je C.Kreul. Flomić je izvana srebrni, a ostavlja ljubičasti trag koji nestaje u dodiru s vodom ili bojom. Nadam se da sam pomogla barem malo... [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
EDIT: Evo i linka http://www.lumos.hr/bojesvila.htm |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje - hvala vam puno, spasile ste me daljnjeg pretraživanja! Izzy - hvala na linku, sve vidjela i zapisala!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |