Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sanjalica4 kupuje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

sanjalica4 kupuje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sanjalica4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sanjalica4 kupuje
    Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 11:12
Dali netko zna gdje se može kupiti zracna biljka (Tillandsia ionantha)?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 11:32
Mislim da ih je bilo u Bauhaus-u i to stalno, a i MBM bi trebao imatiWink 
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 11:38
Problem je sto ne zivim blizu Zagreba. Kako zivim na selu ponuda biljaka je vrlo oskudna i nikakva. zato vecinu nabavljam preko interneta.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 12:56
Jednom se zaletiš u neki centar sa spiskomWink.

I meni je put do Bauhaus-a u oba smjera 50 km, pa se nekad naleti pored njega. Trenutno sam u strogoj zabrani od svih vrtnih centara, imam lanac na nozi LOL
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 13:03
do  Bauhaus-a imam preko 100km u jednom smjeru. mislim da cu uskoro imat lanac oko vrata. oko noge vec imam. a sto mogu kad ne mogu odolit Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:02
Eee moj vrt je u oba smijera 100 km ( još lunjamo oko po prirodi pa tu bude i 150 km)Cry

Možda naletiš negdje na tu biljkuSmile

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 21:26
Zamoliš nekoga sa foruma da ti kupi i pošalje (sve dogovorite preko pp).

Vjerujem da ima dobrih duša koje bi ti pomogle Tongue.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 09:25
Dragi moji forumasi. Dali postoji netko tko bi mi kupio zracnu biljku (Tillandsia ionantha) i poslao? Smile  molim pp za daljnje dogovore
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 12:09
Kupujem minijaturne biljcice za terarij. Ako imate sto viska a ne zelite da propadnu posaljite meni a ja cu vam dati naknadu za njih Smile

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 12:13
Radim mali vrt u boci Wink
Na vrh
osbourne View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 336
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje osbourne Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 10:01
možda da probaš sa mahovinama i sitnim papratima koje rastu u tvom kraju? meni to izgleda super!
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 20:09
evo mene opet u pohodu...
dali netko ima sjeme Zukve - Spartium junceum?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.