moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 21:08 |
pozdrav svima, pozdravljam sve i nadam se da će vam se svidjet moj vrt, ima svašta u njemu, evo stavljam neke sličice...pusa svima
grah u cvatu mlada tikvica, al će bit fina bućnica, mljac pa malo i puno paradajza salata koja je već pri kraju za kraj evo i prvih suncokreta pozdrav svima, kad vidim da vam se ovo sviđa još ću pokazat slikice |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica sviđa nam se kako da ne, pogotovo veličina tvojih biljaka. Moje u gorju su pravi kepeci naspram tvojih
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti, zaboravila sam napisat da se taj vrt nalazi u prigorju, ispod Sljemena. nema kiše ovih dana, pa je sve jakooo suho, zaista očekujem kišu sutra kako su najavili, da malo povrtnjak dođe k sebi
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti lijepo raste, bit će uživanje kad budeš brala....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice, dobro došla!!!
Tvoji prvi suncokreti...su već velikiiiii....moji prvi su pokošeni , a oni koje sam posijala nakon te "operacije košenja" su tek dva pednja!!! Nadam se da će mi bar jedan podariti cvjetak!!! Idem ti dalje škicati paradajz, možda se koji zarumenil!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti zoveš malo krumpira,pa to je cijela njiva,lijep,veliki i uredan vrt
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav je to grah sa crvenim cvjetićima?
|
|
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav mali kaktus, ma ima svega kod mene, sve domaće se jede... a krumpir moje omiljeno jelo, na salatu, uz dodatak čušpajzu, pire, pomfri... sve se to pojede kod mene
milice ovaj grah se kod nas u prigorju kaže big grah, neki ga zovu i kokot. po veličini je zaista veliki. ja ga prvenstveno radim samo za salatu... ovi što cvateju to je jedan red šarenog big graha a jedan red čisto bijelog graha, a ovi lijevo su opet druge vrse. evo slikica sjeme big graha kuhani grah |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijavljujem se, ako nije problem , za nekoliko sjemenki toga ogromnoga graha. Baš je poseban.
|
|
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može na jesen.
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je prekrasan makar je to meni cijela plantaza hehe ,mogu si zamislit kolko posla ima,al kad se to s voljom radi sve je lako,prekrasno je doista,i da i ocekujem i ja kisa malo dalje kraj gorice ali nikako da padne ...
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav cvjetomanijak, kod mene uopče nije bilo kiše, a već sam posadila i novu salatu, kako bi joj pasalo kišica, al dobro ne možemo protiv prirode.ovak sam ti to ja radila jučer i sad malo prije.
e pa nije baš gorica daleko, možeš doć na pomoć malo, kad će bit berba bilo kakva. ja ti odmah sve uposlim, jelda kak sam bezobrazna |
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti je prekrasan i rodan vrt:)svaka čast na trudu
|
|
dosadna ko tekut
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi napredni povrtnjak imaš
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala azriela i mari. šaljem vam
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OOoooogroman vrt imaš a u njemu sve tako bujno, uredno i sve po špagi. mojoj svekrvi je nešto ove godine napalo mahune i ništa od njih, a tako sam se veselila.Inače i mi sadimo te žute dugačke i pljosnate, one su mi najbolje.
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala proljeće, i ja imam one široke mahune, ove su mi samo na salatu, a one druge kao čušpajz, one tek u 8 mj. rastu, tak da se najprije ovih olovčica zasitim a poslje one prave. pozz
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koliko povrća ti imaš ;)))))))
Ovaj me grah i buče osvojio totalno ;)
sva sreća da smo tako blizu ;)))))
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |