Vrckava ponuda sjemena |
Odgovori |
Korisnik | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 08:57 |
Sada kada nam je dosla jesen ,ja sam prikupila dosta sjemena ,ali jedino sto je tu vrckavo je to da nudim sijeme za razmjenu za kaktuse,sukulente ,aloevere...
Pa ako je netko raspolozen za tako nesto neka mi se slobodno javi.Ali posto neznam po imenima kaktuse voljela bi vidjet ih u vasim slikama ,jer neke vec imam pa da nemam duplice.eto moje ponude: Sijeme: NEVEN ( jako puno sjemena) CINIJA (jako puno sjemena) COSMOS (jako puno sjemena) VLASAC SUNCOKRET GAZENIJA KADIFA ANDJEOSKA TRUBA(BIJELA) UKRASNI SLAK PETUNIJA Ako nadjem jos nesto nadopisem... |
|
Sponzorirani linkovi | |
sunce :)
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ja nemam ništa od navedenog što tražiš ali mene jako zanimaju sjemena tvojih cosmosa,pa ako biš ih prodala javi se jer eto nemam i šta ponudit u zamjenu jer sam tek početnik a ono što sam imala sam podijelaila :)
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto da malo obnovim temu,posto sam na jesen bila odsutna od kompjutera ...ali sad sam tu pa da krenem
NUDIM Sjeme: cinija -mjesana petunija-mjesana turski klinceki suncokret kadifa visoka cosmos ljte papricice,one male..starinske zvoncici(ljubicasti,plavi i rozi mjesani) vlasac( rozo cvate) Ukrasne tikvice neven Datura bijela A TRAZIM reznicu Aptenia cordifolia Za svoju svekrivu koji pelcer biljke koja raste u dalmaciji,nemogu nac kako se zove ali ima roze cvijetova i na moru rastu uz obalu po kamenjaru,ima mesnate duguljaste listove . I naravno kaktusice,sukulente ,svega sto imate viska dobrodoslo je u dom na bregu :-) Da nadopisem ,i moja buduca sveki ima neceg pa trazim za nas zajednicki vrt. Kane ljiljane crveni bozur A nudimo : REZNICE: Šeboj ( zuti,cigla boja) hortenzija bosiljak bijeli bozur zeceki,zajci ( roza) rozi bozur articoka (ljubicasta sorta ) hosta (3 vrste,bijela s malim cvijetovima komorač ljubicasti cvijet kao zvona zlatna kiša ljubicasti veliki) forzicija |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetomanijak, ja imam za tvoju buducu sveki i tebe
majcine dusice, 2 vrste - jedan od njih je limunska. Ako nisi nabavila - javi na PP.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ti obećala kaktusa,moli se da prezive a usput i pogledaj u vrtu koje bi..da ne saljem ono sto vec imas ..imam malu apteniju u jadnom je stanju ,al ako prezivi popolovit cu sa tobom ..a kako to imas reznice hoste,sto se hosta ne razmnozava gomoljom
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim se ja za sve vas ,da vam sve biljkice prezive
budem pogledala pa ti napisem pm ,ma da sa gomoljom to sam i mislila :-) |
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo posto je vrijeme obrezivanja tropskog hibiskusa ,pa ako imate koju reznicu viska ,tu sam ...voljela bi ih imat vise za sada imama samo narandjasto-crvenog obicnog .A vidim kod vas da ih ima jos jako puno ...
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti mogu nabaviti, kod nas kazu sirotica Aptenia cordifolia
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala maslačak na ponudi al jedna forumasica ce mi poklonit na kavi .Pa nije potrebno slati .
Da nadopunim malo potraznju ,svakim danom sve vise i vise zelim ... Trajnice -pupavica(sjeme) kokarda (sjeme ) phlox (sjeme reznica?) Vrtno cvijece - kuglasti štir I ako ima tko viska reznicu hibiskusa ili bugenvilije ili andjeoske trube bilo koje ja ima samo daturu bijelu . |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetomanijak imam ti ja na moru veliku bugicu, ici cu za Uskrs tamo pa racunaj na reznicu! vidim da je opca potraga za hibiskusima:P i ja bi:))
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze odlicno,da ju pokusam uzgojit u tegli ,malo su mi skupe gotove ,a i vise volim se igrat tako od pocetka ,jos ak mi uspije ..di ces veceg veselja
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nenajmlađa...jesi dobila kokardu i pupavicu?
da ja svejedno spremim nekaj za iduću kavicu? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam dobio..spremi par sjemenki ...da mi bar jedan cvetek cvate ..:-)
|
|
Velika gorica
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm hmmmm kaktuse i sukulente kažeš....
Pa ako kava bude uskoro našlo bi se kod mene gasterija, aloe vera, možda i drugih aloa, sanseverija možda koja, koraljni kaktus, pitaja.... |
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmmmm hmmmm ..MOZE MOZE ..hahahaha ...
cek idem sad guglat to sto si napisao |
|
Velika gorica
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ehhh ehhh googlat.... hmmmm kako si ti to pregledala moj album....
no nema više začatavanja ili nas bude admin... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |