moji skromni počeci |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 08:24 |
Moji prvi radovi još sve treba lakirati...nemam lak doma :))) svaki je početak težak :))) |
|
Sponzorirani linkovi | |
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magaly, dobrodošla na CIF
tvoji počeci su odlični , samo tako nastavi slobodno izaberi veličinu slika 640X480, da bolje vidimo radove
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti, prvo sam uploadala slike i nisam ih
resize-ala pa su ispale ogrooomne, onda sam cijeli post izbrisala pa sve ispočetka uglavnom ću raditi vikendom jer preko tjedna uz posao i svoje dečke baš i ne stignem (imam četiri momka) :))))) |
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla,magaly!
prekrasni radovi!!!Posebno mi se sviđa motiv na dasci.Di si nabavila tu salvetu? |
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam jos na. drvu radila, na koji rad mislis ?
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magaly - želim ti ugodan boravak na našem forumu! I čestitam na četiri momka! Svaka čast da uopće uz njih uspiješ nešto i za svoju dušu napraviti....
Radovi su ti jako lijepi i veselim se unaprijed novim slikama
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam na onu svjetloplavu salvetu-plavi cvjetići i listići...na onom okruglom predmetu (zaista sam mislila da se radi o dasci koja se uglavnom koristi za podmetač ili za sjeckanje povrća)
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
salveta je bijela s plavim cvijetovima a podlogu keramicke okrugle plocice sam ofarbala akrilnom bojom bijelom i polovicu sam tonirala plavom temperom :) to je stari podmetac za case okolo je pluto :)...
salvete sam sve dobila na poklon :D ne znam gdje je kupljena |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla magaly, evo da te pozdravim i u tvojoj galeriji, samo tako nastvi.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobr došla.....sjalni radovi
|
|
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ti zaželim dobrodošlicu . Vidim radi se punom parom, samo tako nastavi.
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodošlici, ima novih radova, stavim sutra
|
|
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magaly, violinu i note, prekrasnu salvetu možeš pogledati na stranicama Perlice iz Zagreba. Imaju internet prodaju ako nisi iz Zagreba.
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam jesam iz zg-a sam a gdje se mogu kupiti??
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magaly, Dućan Perlica, Zvonimirova 42.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |