Ksan & Bilje |
Odgovori | Stranica 123 38> |
Korisnik | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 11:32 |
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan dobro došla i Ti nama...krasne fotke.Ono za što neznaš šta je mi se sviđa,simpatično izgledaBaš me zanima kako će izgledati kak još poraste i cvjetaŽelim ti još puuuno puno ugodnog druženja s nama
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla,evo mene prve k tebi...zelim ti vrt pun biljki,da te uveseljavaju i ispunjavaju..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to carska kocavica, samo što je još mlada. Ja sam dugo čekala da procvjeta, a kad je procvjetala, stvarno se isplatilo čekati. Molim, ako nisam u pravu da me se ispravi.
Prvi grmić za kamenjar mi se čini da je majčina dušica, i to ona citrus... ali to je samo moje skromno mišljenje, jer nisam baš toliko potkovana kao naši drugi forumaši.
Sretno sa uređenjem vrta
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam te preduhitrilaAli bit će mi čast s tobom podjelit prvo mjesto među gostimaAko nemaš ništa protiv,naravno... |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, Kamilica i Kamenjar hvala na posjeti i dođite mi opet
Hvala, sad bar znam kako se zove |
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i ti kod mene isto |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, lijepo da si nas uvela u svoje imanje!
Već sad ima svega pomalo, a tek kad sve razbuja! Lijepe su mi one posude s karanfilčekima...jel to ručna izrada???? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeee to su moje posudice izrađene tehnikom papir betona. Bit će ih još spremno čekaju svoje cvijeće. |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast bas su odlicne!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo draga Ksan,da si nam pokazala svoje bilje
Dobro došla i dugo se sa nama družila! preomatrajući tvoje biljke,preljepe i zdrave,znaći i kod tebe već proljeće. Vrijedna si i tako samo dalje,uživati ćemo zajedno sa tobom. Navratiti ću ponovno i sa tobom se veseliti,svakoj tvojoj biljkici.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica 123 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |