OSica-Moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 20> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 10:36 |
Zima je,imamo više vremena za slike a manje radimo.
Ovdje sam rođena,rasla,narasla,odrasla,otišla u mirovinu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grad na Dravi.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je i zimi.Fotoamater sam pa ću vam pokazati.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oko nas je ravna Slavonija.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I selo moje malo.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od moje majke naslijedila sam kućicu s dosta velikom okućnicom,gdje pokušavam napraviti seoski vrt.Htjela bi pomiriti vrt,mali voćnjak i cvijeće.Puno posla,malo pomoći,ali polako.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj cvijet broj jedan je božur,što ljepota,što miris.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su dosta velike a smanjila sam ih.Ne znam koji mi je ljepši.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušavam ih skupiti ako budem mogla što više.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je zadnje za danas.Umorio me photobucket.Slike su od prošle godine.Ova će doći na red na proljeće.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osice, krasno predstavljanje....nastavi....mogu osjetiti miris božura...
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Karmen ali sporo je ovo s usnimavanjem slika,pa me umara.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam i meni se neda nakon što cijelo radno vrijeme provedem za računalom ali polako .... pa imamo doživotno vremena
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osice, dobrodošla! Drago mi je da si se uključila sa ovom lijepom kućicom i prostranom okućnicom, a i slike su odlične! Božuri su redom prekrasni, ali ovaj rozi je wow ...
Veselim se slikama! |
|
IvanOs
Već proklijao 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje se to nalazi da navratim na kavu! |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti božuri.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene malo u tvom seoskom vrtu. Lijepa je kućica. U kojem selu se nalazi? Božuri su ti krasni, predivne su boje, predivne slike. Hoćemo još. Photobucket nam je sada malo olakšao stvar i možemo hrpu slika samo dovući u kockicu, pa ih ostaviti da se same prenose. dakle nema izgovora.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Selo je Habjanovci,za one koji ne znaju to je 1 km od Brođanaca a malo više od Bizovca.Bit će i ostalih slika,IvanOS nije problem kava,samo dok nam stigne proljeće.Sanja to je malo na suprotnoj strani od tvoje vikendice.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da,...vidim, vidim da smo u suprotnim krajevima.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo,hortenzija koja prošlo proljeće nije cvala,sredio ju je mraz.
|
|
Odgovori | Stranica 123 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |