Cvece je ukras baste |
Odgovori | Stranica 123 18> |
Korisnik | |
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 11:39 |
Vec par meseci se sa vama druzim i uzivam u vasem prelepom cvecu i prekrasnim vrtovima,puno toga sam naucila,videla biljke za koje nikad ranije nisam cula...Vec nekoliko godina gajim cvece iz ljubavi i zadovoljstva,radujem se svakom novom cvetu,obozavam retke i neobicne vrste biljaka, ali i one najobicnije,sto ih ima svaka basta.Za sada cu vam predstaviti nekoliko "svezih" slika iz moje baste, lale koje puno volim i na koje sam jako ponosna!
Pozdrav |
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wanessa, lijepo je što si nam se pridružila.
Tulipani su ti lijepi i dobro je što si s njima otvorila svoju temu kada ih toliko voliš. Pred nama je još jedna vrtna sezona pa se nadam da ćemo vidjeti jošpuno lijepog i rascvjetanog. Dobro došla! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk,hvala na podrsci,ima jos mnogo lijepog, rascvetalog cveca koje krasi moju bastu. Samo da nas posluzi lepo vreme,pa da uposlimo nase ruke i aparate,i bice jos lepih cvetova |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mila moja drugarice ,koliko si ti ponosna na Lale toliko se ja ponosim tobom sto si nam se pridruzila,dobro dosla i dugo se mi ovde druzili, mnogo si me obradovala i neizmerno sam ti zahvalna
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko sam uzbudjena govori to da ni poruku ne znam da posaljem kako treba,lale su ti prelepe uostalom sta ima kod tebe da nije lepo,zato evo ti od mene ove
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Wanessa
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Leona! Hvala ti na srdacnoj dobrodoslici,i ovim prekrasnim lalama. Zapocela sam lalama ,ali bice i drugih , interesantnih i lepih slikica cveca iz moje bastice. Eto, najzad sam te poslusala i otvorila temu, nadam se lepom i prijatnom druzenju! Pozdrav |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,i bolje te nasla! |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji divni tulipani-lale....zadivila si me. Dobro nam došla.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Kamelia od srca! Bila sam ja u tvom vrtu i videla kakvo divno biljno carstvo imas, divila se tvojim hibiskusima, orhidejama,amarilisu, ljubicicama i ostalom cvecu,ne mogu sve nabrojati... Takodje su me odusevili tvoji heklani andjelcici, imas vredne ruke, svaka cast! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja123,hvala na dobrodoslici! Mozes misliti kako sam se tek ja odusevila kad sam videla Tvoj raj na zemlji! Kakve sve cvetne dragulje ti imas! Prelepa kolekcija ruza,posebno mi se svidja Black Baccara,zaista je neobicna, a tek perunike,patuljasti irisi,tulipani, ljiljani...Zaista lepo i raznovrsno! A ljubimac Gizmo ti je presladak! Pozdrav, |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla
Prekrasnog cvijeća si nam pokazala,dugo se sa nama družila. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, hvala na dobrodoslici,i ja se nadam lepom druzenju! A i ti se imas cime pohvaliti... prelepe su ti kamelije, rododendron,hojhere,pacificka hrizantema,ukrasne travice... to je ono sto sam na prvi pogled uocila,a imas jos puno toga sto je zaista vredno divljenja! |
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka tvoje slikice - krase ove stranice - nama sire zenice i osmehe izmami na lice . Nek ti svaka bilja - cvece -- bude lepse a i vece a u tvojoj basti nek traaaaaje prolece.
|
|
ako
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla sa svojim vrtom i ljubavlju prema cvijeću!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=erutrina] Neka tvoje slikice - krase ove stranice - nama sire zenice i osmehe izmami na lice . Nek ti svaka bilja - cvece -- bude lepse a i vece a u tvojoj basti nek traaaaaje prolece. Hvala ti Erutrina, na ovim prelepim stihovima,zaista si me ganula do suza!
Za tebe jedna ruza iz moje baste... |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=dadinica] Dobro nam došla sa svojim vrtom i ljubavlju prema cvijeću! Dadinice,ljubavi imam i previse,inace ne bih gajila i volela cvece,a tepi najlepse hvala na dobrodoslici!
Na brzinu sam protrcala kroz tvoje dvoriste,videla cega sve tu ima... zadivila me tvoja terasa sa ukrasnim slakom kao zavesom, aranzman od ukrasnih tikvica, ruze, klematisi... tvoje patkice su preslatke, a tek tvoje kulinarsko umece u pravljenju torti ostavilo me je bez reci... Svaka cast tebi i tvojim vrednim rukama! Za tebe pozdrav iz moje baste... ruza Kolet |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica,hvala ti na dobrodoslici,i ja se nadam da cemo se druziti dugo i razmenjivati ideje i iskustva ...Tvoja cvetna gredica izgleda prelepo sa svim biljkama i cvecem koje imas,posebno su me odusevile hrizanteme , dalije bozuri, klematisi hemerokalisi(grancice)... a ganula me je i tvoja briga za pticice,i kako ih spasavas i negujes ... Pozdrav tebi,i svako dobro! hemerokalis(grancica) |
|
Odgovori | Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |