Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo još malo ruža i katruža (božura)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
I pajasmin je procvao,
![]() a ima i ribizli ![]() Kakva li će ova biti ? Bugenvilija, prvi puta će cvasti ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj što su ti lijepi ili lijepe... i ruže i božuri i ostalo. Kako se zove ono pink prekrasno čudnovato cvijeće na predzadnjoj slici? A još sam nešto i naučila.Da je tvoj nick naziv za božur!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, onaj bijeli božur je moj favorit.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasan vrt, okućnica i povrtnjak. Puno je truda uloženo u sve.
Zato jedno iskreno
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ste prošetale mojim vrtom, a Bako onaj roza cvijet je Digitalis ili Naprstak i veoma je otrovan.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Upravo sam to otkrila kod Horti.
Predivan cvijet ima!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako ti je predivan onaj plavi cvijetić ---kako se zove -predivan je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Sve je jako lijepo, ali božuri me obaraju s nogu!
![]() Osigurala sam si sadnice za proljeće bijelog i rozog još sam u potrazi za crvenim.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasni božuri a još ljepše ruže ukupni dojam 5
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno,rascvetano
![]() |
|
![]() |
|
Niho, onaj plavi cvijetić je crnjika ili Nigella damascena
![]() |
|
![]() |
|
Procvao je... Kad uspoređujem prošlogodišnje i današnje fotografije, vidim da je kaktus procvao na isti dan
![]() a uskoro ćemo imati i svoje tikvice ![]() i mahune, ![]() a na papriku i rajčicu ćemo još malo pričekati ![]() ![]() Ovako danas izgleda povrtnjak ![]() borovnica ![]() aronija ![]() kupine ![]() Hoće li biti i maslina? Nikad nisam vidjela kako se iz cvijeta pretvara u plod, a i cvijet sam sad prvi puta vidjela. ![]() I još samo jedna heba ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
neznam što je ljepše od ljepšega, ruže, božuri, povrtnjak...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stvarno si jako, jako vrijedna! Cvijeće, povrće, voće...sve je prva liga! Oduševljena sam, iskreno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima , a sada malo novoprocvalog!
Bugenvilija, još je mlada,cvate prvi puta i baš me iznenadila bojom ![]() ![]() ![]() ![]() malo sitnih ružica ![]() graničice, oleandar... ![]() ![]() prvi karanfil ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Svega ima ,i sve lijepo ,uredno ,dotjerano...
![]() cvijeće ,voće ,vrt...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa tu stvarno ima svega, najela se nauživala voća, namirisala ruža i na kraju sjela na travu i naručila kavu ,a tebe nema-nema veze drugi put.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo prosetala sam se u ove kasne sate,vrt i povrtnjak je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |