frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida, ja ti mogu poslati reznice ruža, samo mi pošalji adresuna pp.!
Baš sam poslala upit u vrtlariju Horvat za kruške, jer i h i ja tražim, pa čekam odgovor. Pitat ću još i u rasadnik Prud (Metković).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opet nesto trazim...treba mi jedan kaktusić...gasteria spec.
Na stranici koju je postavila Božikovine pod "Slike i nazivi kaktusa" je pod brojem 259, na 1. stranici. Ima li tko podmladak takvog ili mozda i slican ( vidjela sam da ima i agavica slicnih...) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida,na temi ruža sam ti već odgovorila
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
trebam reznice ruža, bilo koje vrste ( grmolike - ne penjačice) ,
moram popuniti rupe u nasadu koje su nastale nakon jednog juga s
velikim valovima koji su mi polili ruže....
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
jesam,draga!...šaljem
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
da...iz te emisije mi i je poznato.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Frida i ja tražim naši, vidjela na plodovima zemlje, negdje uzgajaju u Zagorju, ako saznam javit ću ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
super....sad neka rastu
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
frida,stigle biljćice
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
imam jednu molbu...
Moze li mi tko pogledati u svojim rasadnicima ima li kupiti sadnica nashi kruške... kod mene nema, a volila bih je zasaditi... ako tko nadje neka javi pa se dogovorimo za plaćanje i slanje... |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
super,šaljem...
![]() |
|
![]() |
|
Jelena pošalji adresu...
|
|
![]() |
|
može meni oleandrić?
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
-
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frida ako doneseš još agave sa otoka, bilježim se sa štovanjem...
![]() |
|
![]() |
|
Branka agava vise nemam sada, ali bit ce jos kad odem k
mami na otok...kad donesem javit cu, a oleandre ( reznice) imam i
mimoze jos vrlo malo sjemenki pa cu ti poslati, ali mi adresu posalji...
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja sam za sve - molim , to nemam - ako nema onda barem mimozicu
|
|
![]() |
|
Uh cekajte sad da sredim evidenciju...
monna-1 pošalji mi adresu pa šaljem sjemenke skitnica i ti pošalji adresu pa šaljem i agavu i oleandre brbe poslat cu i tebi jos jednu, ali zbilja malenu... |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
ja bih nekoliko sjemenki mimoze, ako ima... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |