Istarski blues |
Odgovori | Stranica <1 89101112 40> |
Korisnik | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tko je dana s razveselio mamu?
Još jednom A ovo za one koji vole slatko |
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja stvarno nista neznam o kaktusima izgleda,ne mogu vjerovat da su im cvijetovi tako lijepi,ma prekrasni.
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusima da, ali sukulentima manje. Ima iznimaka, ali su uglavnom na "štapiću" i onda se stvara niz skromnijih cvjetića.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovoga sam ve posijala na tuđoj temi, ali kako sam si presjekla put za photobucket, stavljam ga opet da ga i ja vidim
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti bodljikavci! Najradije bi sad odjurila do tebe da ih uslikam makro-mikro!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako se zaletiš, moguće ti nešto uleti u džep, pa ne moraš slikavati.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vera kaktusi su ti stvarno prelijepi, a tek cvjetovi koje su ti podarili
što misliš oće li dogodine cvjetati ona 2 što si mi ih poslala? imaš li orbeu? nisam je vidjela na tvojim slikama, a ako je želiš poslati ću ti je |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, mislim da bi trebali cvjetati. Njihove vršnjake vidiš na ovim slikama. Zapravo, sad sam se sjetila, ne. Vršnjaci će izgleda cvjetati sutra. Ove godine ti moguće neće, prvo su kod mene čamili zanemareni, a onda i aklimatizacija kod tebe. Tu i tamo sipni malo vode, ako hoćeš pognoji, ali važno je da su na hladnom po zimi bez vode.
Mene mm zove "škrta Čehinja" radi porijekla, znači nemam obeu (zaista je nemam i bila bih jaaako zahvalna ako bi je poslala. Bože, kako se na ovom forumu čovjek lako ogrebe za svaku ljepotu. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera predivni su cvjetovi, a onaj rozi famozan.
One što si meni dala još nisam posadila - reci dli je već vrijeme, bojim se da se ne osuše, izgledaju još sasma dobro, ali sam nestrpljiva.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša pogldaj da li su se "rane" posušile, pa tup u zemlju. Najbolje ne zalivati dok ne vidiš da su se ukorijenili. Ne brini, nisu to orhideje. Ovog sa roza cvjetovima sam ti isto namjeravala dati, ali vapno radi. Kad se slijedeći put vidimo. Ni Franjici nisam dala onaj iz barke, koji ju je toliko zanimao. Bojim se da će taj poštom.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet cvjeta. Nije to slika od jučer. Jedan kraj drugoga su pa se dopunjuju.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, ovo su "braća" tvojih. Slikala sam sa strane da vidiš da svaki ima samo 1-2 cvijeta. To je da ne brineš što će tvoji imati malo cvijeća. Oni što su puni cvjetova su stari preko 20 god. Jedan naslijeđen od mame a drugi spašen sa prozora ureda kad se firma raspala.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam da se ovi otvore. Normala promjer ovog cvijeta je 1-2 cm. Ovo će biti kapitalci.
Hrvatsko ime ovog sukulenta je strvosmrad. Pogodite zašto. |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, rekla bih da je na tvojoj slici neka Stapelija, a ove čahure nisu pupoljci već sjeme.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što je, ali ako je pupoljak biti će stvarno prekrasan,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika, jeste neka stapelia, ali nisam vidjela da je cvjetala. Jedino ako nije od lanjskih cvjetova. Jedva čekam da vidim.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera tvoji kaktusi su zakon.Pocecu da ih nabavljam
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi su za 5!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, gio poslala bih ja tebi štošta da nije nekih formalnosti između.
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |