Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 89101112 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triska dolazim u patikicama i idemo u setnju sa termoskom kave, moramo te aktivirati. Cim prije.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, nemoj... i ja bi s vama.... Petehovac ili Drgomalj, samo recite!
Smrcko vidim da se već prikuplja kondicija za proljetne radove! |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno misici su tu, mislim rastu. Krenut cemo kupit redom umjesto radne napravit rekreacijsku akciju, a moze i radna ako netko treba pomoc.
I vama svim dobrim cvjetoljupcima jedna velika iz türkis int. cäfe-a. |
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekada davno i na ovim stranicama sam bila. Pamtim priče o monstrumima i čišćenju terena...
Ovako kad počinješ čini se da nisi makao od početka. Da nema fotića zaista bi i ostali u tom uvjerenju. Ovako - velike promjene, a samo vas dvoje. Stvarno ste prevrijedni!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko drzim te za rijec, a vidim da se javljaju dobrovoljci, pa ako ti treba radna akcija na terenu, moze kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Hoya, na tom monstruoznom terenu treba nam podrska.
Triska dogovoreno. Nek se jave svi koji zele setati i kavu u prirodu, a onda cemo ih odvuci na lopatanje na moj teren. Za nagradu cevapi sa iskopanog korova( mislim korov kao drvo za loziti). |
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš takve čevape volim
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio i ekipica. U prolazu sam, pa da se javim.
Znate li kakvi su pravi cepavi,mislim one stare recepture? Janjetina i teletina, ostatak i omjere cuvaju stari cevapcicari i ne odaju recepture. I naravno specijalne lepinje, ove sto se mogu ovako dobiti nist nevaljaju , popkvare i cevape.. Vidi se da sam na dijeti..... |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo mi ćevapi fale, a onda moram hitno u tvoju vježbaonicu.
Bit će ipak bolje na radnu akciju kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje cvijetne snage,za ovu godinu,ću vam prikazati u ovoj mojoj temi.
Bejbi kamelijica u svojim gaćicama od jute. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože što je krasno ovo cvijeće ljubičasta kesica šta je u pitanju krasno je
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad pročačkam malo, Niho stavit ću o čemu se radi. Uzimala sam male vrećice za pokus. Nisam sigurna da će kod mene opstati, ima često iznenadnih mrazeva. Teren gdje sadim cvijeće je u Gorskom Kotaru na visini.
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je đubrivo za kamelije. Ove spojne posude su mi se jako svidjele. Postavljam izazov Triškinom suprugu da ih napravi. Ako napravi onda ga stvarno kradem |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijene proljetnih sadnica u dućanima tipa Lidl, u Njem.Deset komada sadnica košta 1.4 eur oko 11kn. A ovaj rododendron je bio 5 i nešto eura. Veliki lijep.Nisam ga imala gdje utrpati.
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej ovo je jako interesantno i pusti Trišu i ona negdje prepisiva |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj sramote, di to stavi
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja prava ljepotica, kupljena u Bili za 14kn. Obožavam hoste, ali nisam sigurna da mi je prošlogodišnja preživjela. Za sad ide u pitar , pa za mjesec dana u planinski vrt.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |