Podranea-Pandorea |
Odgovori | Stranica <1 89101112 19> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni, osobno, čak nije ni važno ime....glavno da joj se sviđa kod mene...i da procvate...jednom kad stasa...
..al ipak je dobro znati kaj imam....PANDOREA.pandoreice...živa ti meni bila.... Hvala MiraK na pomoći... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Sve po 7 listića!!! Evo je pa vi poznavaoci odlučite jel ovo pandorea ili podranea!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak vele da je moj pandorea, nekak mi se čini da je i tvoj!
Poglej moju biljčocu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Freeland, to je pandorea.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje podranee od neki dan. Zaista je divno sto cvate u ovo doba godine.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina divna ti je, moja je zimus poledila, skroz i jako kasno je potjerala iz zemlje par grana, ove godine ih nisam vezivala uz box, jer su u njemu 2 luda lovačka psa koji pokidaju sve zeleno do čega mogu doći, katastrofa su za moje biljke...
nažalost, ne vjerujem da će biti cvjetova na njoj... a onda će je opet zima uništiti pa dogodine sve ispočetka... krivo mjesto sam joj odabrala, a sad me strah presađivati je da je ne uništim |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina, tvoja je za prste polizati!!!! Sada se mogu požderati kaj je nisam kupila!! Ali bit će, ima dana!!!
A uopšte nije bitno jel podranea ili pandorea, jer neću opet upamtiti, ali bi bilo najbolje da zapišem ime i svakoj svoju naljepnicu na teglicu!! Jer imam obje!! Natalija, a krivo mjesto, zato ja takve "stvari" unosim unutra na sigurno, pa ako malo i potjera više nego bi trebala, od viška glava ne boli!!! Zato me obradovala Lantanina podranea, (E sad više ni to neznam kaj je)za sada znam koja je, hehehe, jer je jedina u kupaonici na zakorjenjivanju, a potjerala je pedalj visoku novu grančicu!!!! Juuppi Joj sad se prisjetih kakve je oči imala naša draga Lantana kad me uhvatila na djelu, ali pogled me nije ubio, a mogao je!! E, zbilja mi je ova tema za ubiti se, svratim da nešto saznam ali kad završim opet sam više luda nego kada sam dolazila |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hA, HA, Freeland, tvoje je odusevljenje zarazno!
A dobro si rekla da je "za polizati", bas tako!
Obje su lagane biljke, nema razloga za veliku patnju nikome tko ih zeli, lagano idu iz reznica...Ne znam zasto su tako rijetke kod nas, a zaista su dobre.
Natalia, ako si u kontinentalnoj klimi, obje moraju unutra zimi. U Dalmaciji ne moraju.
|
|
OPG 159365
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vraga sam na kontinentu - zadar, ali rubni dio grada, na visini i buretini,
prošla zima joj je bila prva u vrtu i skroz je uništila nadzemni dio, mislila sam da je više nema, bilo mi žao ko psu, već sam pikirala novu u rasadniku, ali ovo ljeto me iznenadile nove grančice ne mogu vjerovati da se razmnožava reznicama, ja sam lani u proljeće pokušavala sa reznicama kad sam je orezala - još je bila u tegli, prije nego sam je posadila u vrt, niti jedna se nije primila valjda sam fulala doba bi li sada išlo sa reznicom? treba li biti zelena, meka ili onaj drvenasti dio? |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A, sada je kasno. Probaj sada sa polozenicom, ako imas dovoljno dugu granu.
Reznice u ljeto, ja sam radila sa poludrvenastim, dosta dobro, vjerojatno moze i sa drvenastim, ali meni je bilo zao moju tako daleko rezati.
|
|
OPG 159365
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala, probati ću
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je pošteno orezala prije mjesec dana, grančice stavila u vodu i sve do jedna su pustile jako korijenje Zabost ću ih u zemlju, pa šta bude, bude
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je!
Ja sam upravo odlučila svraćati samo na one teme koje biljke imam. Sve što vidim, sviđa mi se i htjela bih imati. A nemam kud s njima Koji problemi |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je !!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija pa da stvarno je slična tekomi
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je ovaj cvjet predivan ali ga na žalost nemam.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, hvala na info za vodu. To je najlaksi nacin kad hoce tako. A zasto si je rezala sada kad cvate?
|
|
OPG 159365
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam slomila jednu veliku granu i narezala reznice i stavila u vodu sve su pustile žilice, ali te su žilice jako osjetljive, a prošlu sam jesen stavila položenicu i do proljeća ništa.
|
|
život je more
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, a jesu li te polozenice kasnije pustile korijen, kad je zatoplilo?
|
|
OPG 159365
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |