Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 89101112 63> |
Korisnik | |
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reći nego: Divno, divno, divno.....
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je nevjerojatno, vec nekoliko dana je predivno vrijeme.
Ja ga do maksimuma iskoristavam u vrtu.
Danas smo sin i ja opet otisli u vrtni centar i kupila sam 15 trajnica i sve ih posadila ovo poslijepodne + nekoliko koje sam kupila prije.
Ovako je izgledalo prije sadnje (prije nekoliko dana je ovo bilo prekriveno sa korovom i travom). Nekoliko godina sam na tom mjestu imala trajnice ali sam ih pomalo premjestala po vrtu, tako da je samo ostala crocosmia lucifer
Raspored trajnica prije sadnje
Posadeno (nakon pola sata )
Neke od posadenih trajnica
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme što će tu biti svega. Neke trajnice prepoznajem, ali ne baš sve! Vidjet ću bolje kad procvjetaju! a do tada..................
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno će to biti lijepi vrt, prepoznajem neke trajnice a neke ne, kako izgledaju vaši vrtni centri? Imaš li kakvu sličicu? pozzz
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas sam sada htjela staviti neke slike vrtnog centra, budem stavila na moj grad u slikama.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vecinu ovih trajnica nisam nikada imala u vrtu osim lupina, hollyhock i achilea.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, kao i obično, a bogme se naradite svi u tolikom vrtu. Jedva čekam da kupljene trajnice malo narastu, pa da ih uslikaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nama je to uzitak, ja se brinem o cvjetnjaku i malim sadnicama cvijeca i povrca, a MM je 'zaduzen' za povrtnjak u polju, tu on voli sjesti na svoj veliki traktor i orati i praviti se da je veliki decko.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S velikim užitkom čitam tvoje postove i pregledavam fotografije. Najviše me dojmilo kako savjetuješ djevojke u temi planiranje vrta jer takav pristup uređenju je i pravilan pristup i onda ne dobiješ "svaštarenje" u vrtu nego polako planski uređuješ svoj vrt. A to da ti nakon nekog vremena postane premali za sve planove je istina.
Sviđa mi se tvoj izbor trajnica koje si kupila
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva čekam da opet vidimo tvoj vrtek u punom sjaju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas je danas pala kisa, taman da zalije ove nove trajnice .
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A lupini - opet ćemo uzdisati nad njima !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha! našla sam kockavicu ili kako se već zove ove tvoje su baš kao one na slici kakve sam kupila..samo moje zezaju sad čitam da vole vodu pa ću ih malo politi možda se proljepšaju ;)
jel to plavo oko lupinusa pužomor? nije valjda da te nesreće i lupinuse vole? guštam,zvrkica tu kod tebe |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad odgledamo engleske serije, već spomenutu Ružmarin i Timijan, pa Ubojstva u Midsomeru, pa Miss Marple... zapravo najljepši dio je ugođaj "engleskog sela" s predivnim vrtovima.
Tvoj prednjači. Ovako na slikama je lijepo a u prirodi mora biti čarobno!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li ti je hosta u hladu? Ja sam svoje imala prvu godinu na direktnom suncu pa im je lišće bilo smeđe od jakog sunca i pola su mi požderali puževi, nevjerojatno kako ih obožavaju. Onda sam ih druge godine preselila u poluhlad i sad je dobro i obavezno prevencije radi kad tek počnu nicati obavezno stavim pužomor. Ove sam godine dobila i šaremolisnu koja cvate lila.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to plavo je protiv puzeva (pogotovo imamo puno puzeva golaca).
Oni obozavaju lupin -nazalost . Naucila sam na svojim greskama pa sada nista ne propustam slucaju, cim stavim u zemlju stavljam puzomor.
Nasa fritillary je mozda metar od jezera i redovito je taj dio poplavljen ali ove godine sam vidjela jedno 20 tak cvjetova, bijelih i kockastih. Predivni su mi.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,prekrasno..jos jedan predivni engleski vrt
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hosta mi se nalazi uz jedan grm ali nije jako veliki i nema pregusto lisce (ne znam ime) znaci nije duboki hlad., znam da one imaju problema sa puzevima ali ja bas nisam primjetila na svojim hostama , izvukle su se .
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj prednjaci jer je jedini engleski vrt na ovom forumu .
Ima puno,puno ljepsih vrtova od mojeg u mojem susjedstvu i ja mogu samo pariti oci na njima.
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |