Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori | Stranica <1 89101112 82> |
Korisnik | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priznajem ni ja vidila nisam nego tek sada zahvaljujući vama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto hvala, ako još netko ima koji listić viška,super..
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema nikog..svi spavaju |
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo informacija-- dali vaše ljubičice cvatu ili su u fazi mirovanja? i jedno pitanje- u koje vrijeme ih najčešće presađujete? koji mjesec? |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su sada u fazi cvatnje. Što se tiče presađivanja ne ravnam se prema mjesecu nego prema prestanku cvatnje. Obično u proljeće ako nema trenutno cvijeta odvajam biljke i presađujem.
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moje trenutno cvatu..
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moja ljubica cvate, a jedan listić mi se odlomio pa sam ga stavila u zemlju e onda sam još jedan list stavila u još jedan pitar i sad jedva čekam da krenu novi listići.
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni cvate bijela, tamno plava i tamno roza, a svjetlo plava i svjetlo roza momentalno miruju, ali ove koje miruju nemaju mladice, pa ništa od presađivanja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam u nekoj " fazi " kad sakupljam nove vrste ljubičica, zato i žicam listiće..proljeće je tu
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih mladih... polako ali ipak, listići rastu i umnažaju se. Moje ljubice (jedne jedine koje imam i iz kojih sam i uzela listove) cvatu već jako dugo, rekla bih mjesecima. Prvi i do sad jedini put sam ih presadila kad cu prestale cvasti, valjda lani.Tko se sjeća
Onaj drugi list u drugoj vazi je još uvijek sam, svjež i iz njega ništa ne niče!
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su bile u vodi i primile su korjen ali ne primjećujem nove listiće.dali ih sad trebam u zemlju presadit?
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je list pustio korijen moraš ih posaditi i tek nakon toga kreću novi listovi.
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ZNAČI U ZEMLJI ČE PUSTITI NOVE LISTIĆE?
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoće antune,iz zemlje kreću novi listići.Imaš gore iznad bakinu sliku.Tako će izgledati kad krenu novi listovi.
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra ću ih posadit
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubičice sam davno imala ( jos kao dijete - i uspijevale su mi), ali
zadnju godinu dana pokusavam zapelcati ljubicu i nikako ne ide...niti
jedan listic se nije primio...nije bilo druge nego sinoc u Baumaxu
izdvojiti 15 kn i kući ponijeti jednu prekrasnu...
probat cu i ovu razmnoziti...jednom mora upaliti... |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida prekrasna je. Moram priznati da si je jako povoljno kupila. Prije 10-tak dana sam istu takvu gledala kod nas u Osk u Baumaxu i bila je 25 kn.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prekrasan biljni svijet, ma kakve biljkice , koje sve boje nam daruju, ova ljubičica je
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna je,ni meni ne uspjevaju ljubičice pelcanjem
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida prvi put vidim takvu ljubičicu.Nemam ljubičice niti ih pokušavam nabaviti,imam duple prozore tako da nemam kuda s njima.Jednom sam dobila ljubičicu od jedne bake ali sam ju odmah dala svekrvi,jer stvarno mislim da kod mene nebi dugo živjela.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |