tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Korisnik | |
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tina samo klikni dva puta enter,i onda stavis sljedecu sliku u istu poruku..a radovi su ti prekokrasni,kao i obicno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
hvala.kaća uvijek negdje zapnem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi i motivi,jako ljepo!
![]() |
|
![]() |
|
volim kada me uhvati volja i inspiracija
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično! ova zadnja kutijica je bas po mom guštu
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutijice su baš kao da su iz bakinog ormara izašle...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Prelepi su ti radovi..svi do jednog, al ova zadnja kutijica me je totalno zasenila!
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima,najviše volim raditi staklo i "bakine" kutijice vraćam se u djetinjstvo ili možda još prije,mora da sam živjela u viktorijansko doba
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kod tebe svega prelijepoga. ovo sa namještajem je odlično, ali sat me je O D U Š E V I O! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nemam rijeci koliko ti je sve predivno,i uopce neznam sto bi izdvojila koliko mi se ama bas sve sviđa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Toliko prekrasnih radova najednom mjestu! Nee bi mogla ništa posebno izdvojiti. Možda stolicu, moždaa sat, možda tanjuri, možda..............sve. Molim te može li jedno pitanje? Gdje si nabavila onu cvjetnu salvetu na tanjuru ili je to možda print?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala,moram priznati da uvijek izdvojim one radove koji se meni sviđaju,ostali su nekako u drugom planu,dali se to samo meni događa ili je i kod vas tako
|
|
![]() |
|
škrinjica je genijalna!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka,cvjetni motv na tanjuru je decourage papir kupljen u lumosu ili chemacu već sam zaboravila,jer kupujem u obje trgovine kada dođem u zagreb
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanja škrinjica mi je... mrak... prekrasna je... tako lijep motiv... jel i to decoupage papir?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
pročitaj na pp i odgovori
|
|
![]() |
|
to ti je nataša salveta kupljena u lumosu u zadru,ali na žalost imali su ih samo tri
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |