Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori | Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cikasica dobila još jedan listić |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šilj je sve bujniji
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suncokreti
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za kraj kala
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedna
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je sve prekrasno ma malo je reči....ostavila si me bez teksta....a ova kala nešto najljepše što sam vidjela
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kale, gladiola ... ma sve ti je kao i uvijek the best!
Ovo ti je graničica. Jesi li je češljala kad je tako uredna?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno sve ,palmice ,suncokreti...a tek kala...Odlična je!
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija,Hoya,Željka hvala .I mene su kale oduševile,ako ih ne uspijem očuvati preko zime iduće godine kupujem nove pa sve ispočetka.
Hoya graničica je takva svake godine,čim prođu cvjetovi moj svekar kad kosi travu pokosi i nju a njoj listovi neumorno izlaze i svaki put su sve ljepši,šteta što cvjeta samo jednom.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je sve.... dalije, kane, kale, graničica, begonije... Sve mi se svidjelo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Slavonka moja cikasica ti ima već dva nova listića,a tako mali kokos,baš sam ljubomorna.Moja ima veći kokos ali od novih listića niti L,ima samo 3 koja je i
imala kad sam je dobila! Di ti svoju držiš,kako je zaljevaš i čime prihranjuješ,da li si je presađivala? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetno,zdravo i uredno ,a grancica bas izgleda kao da je pocesljana
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj pa ti znaš da mene od prvog dana sve kod tebe oduševi . Sad da nabrajam šta je krasno ma nema se šta nabrajati kale ubijaju od ljepote a madagaskarski šilj------bože kako tvoj ima krupnije stabljike od mog. Ti svoj držiš vani a ja u kući----moj je onda 0 prema tvome-ali moj je u visinu otišao preko metar
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavonka,kale su wow! ova je stvarno crna? moji gomolji su pognjili ma sve mi se sviđa
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš prekrasne kale Ja s njima nisam imala sreće pa sam privremeno odustala, pa pasem oči na njima samo na forumu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonkice, ubila bih za onu tamnu kalu, a graničice, dobro pitanje kao da si ih počešljala. Predivno je cvijeće, kao uostalom i gazdarica. Cvjetiću cvjetić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su ti kale a bome i begonije, super, super
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kale su me očarale. i one prije a ova tamna: mrak. divno divno.
več se vidim u potrazi za njima |
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,Gioiaa,Kontesa,Silvek,Tajčice,drago mi je da vam se sviđa i što mogu slikice podijeliti s vama.
Niho moj je šilj bio u kući i slabo je napredovao i izbacila sam ga na balkon a od kad sam pročitala da voli vodu samo ga natapam
Triša tamna kala je i mene oduševila,ma sve su prekrasne,iznenadila sam se da mi je svih 5 procvalo,sve samo ne i moje 2 bijele koje imam par godina.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |