Osijek u slikama |
Odgovori | Stranica <1 89101112 13> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje slike su preljepe,voliš ti sve oko sebe!Ma gdje god bila
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša morala bi ponoviti posjet u svibnju kad sve cvjeta i buja, meni je osobno tada Osijek najljepši. |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana2,
Živiš u predivnom gradu na Dravi prepunom zelenila i cvijeća. Hvala ti na šetnji kroz tvoj grad u svim godišnjim dobima. Slike snijega su divne, a skulpture studenata interesantne. Veliki pozdrav iz danas sunčanog i hladnog Omišlja. |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nastanka snježnog grada na Trgu osječke Tvrđe. Akademski kipar Nikola Faler sa još četiri studenta Umjetničke akademije izradio je razne skulpture. Čak ih ni visoki minusi nisu ni danas omeli u izradi figura, a da bi im bilo lakše imaju podršku brojnih osječana koji ih promatraju i bodre u nastanku ovog "snježnog grada". Pa evo nekoliko slika.
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skulpture još nisu sve završene, stoga toliko za sada iz osječkog snježnog grada. Svima koji posjećuju ovu temu šaljem puno pozdrava iz danas hladnog Osijeka. Jutros je bome bilo stislo -26, tako da nema straha da će se ove skulpture otopiti. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala za slike
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prekrasno moram priznati koliko god ja ne volim snijeg !!!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti lana2,
na prekrasnim slikama raznih skulptura. Mora da si se smrzla dok si ovo slikala. Studentima svaka čast. Po ovakvoj ledari oni nastavljaju dalje. |
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy moram priznati da su mi se za to kratko vrijeme dok sam slikala smrzli prsti, a baš je hladno ovih dana.
Danas je završeno još dosta skulptura, a ja nažalost zaboravila ponijeti aparat. Budući su ovako niske temperature vjerujem da ću ih uspjeti poslikati. Inače sutra je svečano otvorenje skulptura snježnog grada, a koliko sam čula bit će tu za posjetitelje kuhanog vina i "oplemenjenog čaja". |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su, a i divni su mladi umjetnici koji i na ovim hladnocama uljepsavaju nas grad ...nadam se da cu sutra uspjeti otici do Tvrdje!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne fotografije Lana, baš se vidi da je prava zima Super ideja sa skulpturama!
|
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se za slike..................krasno, a pohvala za ideju o skulpturama. Iako vam krase trg, mislim da bi bilo dobro da se otope za par dana..........jer bi to značilo da temperature rastu. Mislim da vam je snijega preko glave!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Osjećani.Kažem ja slavonci su marljivi i dosjetljivi.Neka snijega,neće onda biti ni suše,samo da ode temp iznad -10
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika visećeg mosta u Osijeku objavjena na portalu sib.hr, trenutno je imam kao zaslon na računalu. Ovako zaleđena Drava se godinama ne pamti.
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana meni se neda turit nos van. Zbog kičme imam zabranu čišćenja snijega. Osim toga, od jučer mi je nos procurio, i sad sam balava i štrca na sve strane kad kihnem. A sutra opet proboj do posla, gdje mislim da će nas opet biti par komada. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam dana na radiu slušala o "rađanju" tih skulptura!
Prekrasne su, zaista pametno iskorišten materijal! Danas pakiramo našeg studenta natrag u Osijek, nadam se da će mi i on pokloniti koju sliku prekrasnog bijelog Osijeka! Naša Drava isto skroz ledena, al i ovak nije vrijeme za "naše" šajke! Tak da joj se divimo bez straha za riječni promet! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su famozne. Sve. I one s portala i tvoje Lana2.
Grad pod snježnim pokrivačem ima neke čari .... A skulpture su Odlična ideja i zbilja je trg lijep njima!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana šta je sa proljetnim slikama.mi bivši osječani to od tebe očekujemo
ti si nam jedna od veza sa dragim gradom
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |