Moja terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivan je kaktusov cvijet, kako je tako roza boje
![]() ja omam takav kaktus ali je cvjetao u biojeloj boji i samo malo vuče na pink.. je li ovo dipladenija ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me u posjeti...i meni su cinije bolje kad su samonikle,ove godine im esto ne pase...a kaktusov cvijet je
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
BLANKA C.imaš puno šarenila u svom dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Da,Mari,5510-to je dipladenija od prošle godine.
Vilmač-terasa bi bila ružna i tužna bez cvijeća.
Cvijet kaktusa je predivan,ali je velika šteta što traje samo jedan dan.....
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Gioiaa- cinije ću pustiti da slijedeće godine niknu same...
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
da,prava je šteta što cvijet traje samo jedan jedini dan,al ljepotu i miris koji pruža ništa ne može zamijeniti |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktus čudesan, a cinije su zbilja moj favorit, stvarno ih volim i mislim da će biti jedina ljetnica u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
večeras sam bila na tvojoj terasi, sjela sam u kutu i gledala svu ljepotu, koju ti nazivaš "skromnom". Meni se čini da si ti preskromna. Kaktus ti je predivan ovako roza |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni gerbera nešto boluje . Cvijeće je prekrasno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Jagoda,Triša,Lora,Vilmač,Anči39.....hvala na posjeti moje terase.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, pa tvoj balkon je predivan! Koju lijepu kolekciju imaš a ti tako skromna kada komentiraš
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam sigurna da li sam na kavi pohvalila tvoju kolekciju, pa to sada činim.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasno cvijeće imaš u teglama, lijepo kombinirano, prekrasnu terasicu, nitko ti ne viri kaj radiš ali od svega toga ja bih........ Kčer kaoAnaida i tvoja kčer......djevojčicu koja voli cvijeće barem malo kao mala, ja djevojčicu imam ali..... ![]() pozdrav Riječanki!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasan kaktusov cvijet,gerberi....
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Imaš prekrasno cvijeće
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, misliš li ti doći do 500 postova?
Hajde da te malo natjeram pisati...
Koji ti je ovo plavi cvijet, prekrasan je!
![]() |
|
![]() |
|
Moja terasa 2011
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jesi li gazaniju možda kupila u MBM-u (i ja imam taj slučaj - pa to je divno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |