Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 134> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kamenjar,samo slikaj,i moji cvjetaju samo po jedan cvjetek,ali ja im se veselim.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Natalija,taj bozicni koji si ti imala,tj. koji ti je cvjetao u novembru/decembru,to je Schlumbergera i bas mi je zao sto si je izgubila..moja stoji uvijek na istom mjestu u stanu(pored prozora) i zimi i ljeti (ne iznosim je napolje) i uvijek je prelijepa ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
hvala na info
ja sam mislila da su epiphylluma samo oni sa puno većim listovima, drugačije forme |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Hvala vam svima na pohvali za ovaj moj kaktus...Nichll imam ga sigurno 6-7 godina. Porjeklo mu je Italija - Brunico, gdje sam otkinula jednu malu grančicu u hotelu....Uvijek cvjeta oko Uskrsa, a samo preko zime je u kući, ostalo vrijeme je vani. Primjetila sam da puno bujnije cvjeta kad ga držim u toplom periodu vani...
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Evo još neki od naših. Dobro je sve ispalo kad zbog radova nisu imali zimsko mirovanje.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Misliš da ga nisam zapazio. Krasno cvijeta. Vjerojatno neki gymnocalycium ?
|
||
![]() |
||
|
Jeste gymnocalicyum,meni je to dosta.
Klimatis i tvoji su lijepi,ma svi su mi kaktusi lijepi.
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
kaktusiću divne cvjetiće si nam pokazala
![]() je li ovaj tvoj kaktus rozkaste/crvenkaste nijanse - mislim na tijelo kaktusa? ja sam prije par godina kupila, ali nikako da se makne, tada je bio u cvatu i poslije nikad, i sad ima pupoljčić, ali samo se posuši, ne stigne se otvoriti klimatis lijepi kaktusi ![]() i ja sam mislila da njima baš treba mirovanje zimi da bi cvjetali |
||
![]() |
||
|
Natalija,ako mene pitaš,jeste moj,kupila sam ga ovo proljeće od Sekelja,znači nije kod mene prezimio,istana da mu je tijelo kaktusa neke čudne boje,a i cvijet mu je takav.
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
nemam vremena poslikat svoje pa guštam u vašim navečer kad sjednem da odmorim...predivni su
|
||
![]() |
||
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
|
![]() |
||
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
|
![]() |
||
Gospod e GOLEM!
|
||
![]() |
||
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
|
koji melem za oči vidjet ih ovako na jednom mjestu |
||
![]() |
||
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
|
imam i ja takav samo što je moj malen...imam ga već 2 godine i mogu ti reći da uopće ne raste samo cvijeta.... ![]() |
||
![]() |
||
|
Pupa,kod tebe je pravo cvjetno carstvo
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Pupa krasni su tvoji cvjetni kolaži kaktusa.
![]() Vidim da su gimnići dobili novo ruho. Baš su cool. ![]() |
||
![]() |
||
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
|
Astrophytum, joope, mali kaktus, Pinus hvala :-)!
Misliš na kvarcni pijesak oko njih ? Nešto što je trebala biti samo estetika, pokazalo se savršeno kod zalijevanja. |
||
![]() |
||
|
Da na kvarcni pijesak. Ovaj tvoj izgleda ludnica. Obožavam kako ti njih urediš. Ja nisam pravi kolekcionar, ali kaktuse volim. Kaktusi su svuda oko mene, krase moj prostor i volim da su sami po sebi lijepi i kada ne cvatu.
|
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Krasan kolaž.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |