Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 21:42
Kamenjar,samo slikaj,i moji cvjetaju samo po jedan cvjetek,ali ja im se veselim.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 21:58
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

ovaj jagodin uskršnji - jednom sam i ja imala sličnog - mislim da je ipak bio božićni, ali puno manji

Natalija,taj bozicni koji si ti imala,tj. koji ti je cvjetao u novembru/decembru,to je Schlumbergera i bas mi je zao sto si je izgubila..moja stoji uvijek na istom mjestu u stanu(pored prozora) i zimi i ljeti (ne iznosim je napolje) i uvijek je prelijepa Tongue...a ovaj sto ima Jagoda je jedna vrsta Epiphyllum ...ima ih razlicitih boja i ovdje ga zovu jos kao "svekrvin jezik" Big%20smile! Prelijep je i cvijeta u proljece!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 23:02
hvala na info
ja sam mislila da su epiphylluma samo oni sa puno većim listovima, drugačije forme
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 00:43
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

JAGODA..ovaj je prekrasn...koliko je star?

Hvala vam svima na pohvali za ovaj moj kaktus...Nichll imam ga sigurno 6-7 godina. Porjeklo mu je Italija - Brunico, gdje sam otkinula jednu malu grančicu u hotelu....Uvijek cvjeta oko Uskrsa, a samo preko zime je u kući, ostalo vrijeme je vani. Primjetila sam da puno bujnije cvjeta kad ga držim u toplom periodu vani...
sutra je novi dan
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 09:40
Evo još neki od naših. Dobro je sve ispalo kad zbog radova nisu imali zimsko mirovanje.

Neka se sve zeleni
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 21:29
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 22:14
Misliš da ga nisam zapazio. Krasno cvijeta. Vjerojatno neki gymnocalycium ?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 07:26
Jeste gymnocalicyum,meni je to dosta.

Klimatis i tvoji su lijepi,ma svi su mi kaktusi lijepi.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 08:47
kaktusiću divne cvjetiće si nam pokazala Heart, baš neka bay roza boja

je li ovaj tvoj kaktus rozkaste/crvenkaste nijanse - mislim na tijelo kaktusa?
ja sam prije par godina kupila, ali nikako da se makne, tada je bio u cvatu i poslije nikad, i sad ima pupoljčić, ali samo se posuši, ne stigne se otvoriti

klimatis lijepi kaktusiThumbs%20Up, super što cvjetaju,
i ja sam mislila da njima baš treba mirovanje zimi da bi cvjetali
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:11
Natalija,ako mene pitaš,jeste moj,kupila sam ga ovo proljeće od Sekelja,znači nije kod mene prezimio,istana da mu je tijelo kaktusa neke čudne boje,a i cvijet mu je takav.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 23:36
nemam vremena poslikat svoje pa guštam u vašim navečer kad sjednem da odmorim...predivni su
Na vrh
pupa031 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pupa031 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 18:08
Klimatis, Mali kaktus, Semira, Džomba, Jagoda, Sanja9802, Kamenjar prekrasni su vam ..

Bilo ih je još samo raditi se mora, pa ujutro još nisu otvoreni, a dok se vratim zatvore se, vikendima se nismo poklapali. Razmišljala sam čak ponjeti ih u firmu .. ali nisam :-))

Na vrh
Astrophytum View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Astrophytum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 18:23
Smile
Gospod e GOLEM!
Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 19:20

koji melem za oči vidjet ih ovako na jednom mjestu smile94

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 19:25
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

JAGODA..ovaj je prekrasn...koliko je star? [IMG]http://i647.photobucket.com/albums/uu200/jagoda_2009/PROLJECE%202011/Cvijeeusvibnju2011354.jpg" />

Hvala vam svima na pohvali za ovaj moj kaktus...Nichll imam ga sigurno 6-7 godina. Porjeklo mu je Italija - Brunico, gdje sam otkinula jednu malu grančicu u hotelu....Uvijek cvjeta oko Uskrsa, a samo preko zime je u kući, ostalo vrijeme je vani. Primjetila sam da puno bujnije cvjeta kad ga držim u toplom periodu vani...

imam i ja takav samo što je moj malen...imam ga već 2 godine i mogu ti reći da uopće ne raste samo cvijeta....   
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 19:41
Pupa,kod tebe je pravo cvjetno carstvoTongue
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 20:42
Pupa krasni su tvoji cvjetni kolaži kaktusa.

Vidim da su gimnići dobili novo ruho. Baš su cool. . . . Evo mi nova ideja.

Na vrh
pupa031 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pupa031 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 21:04
Astrophytum, joope, mali kaktus, Pinus hvala :-)!
Misliš na kvarcni pijesak oko njih ?
Nešto što je trebala biti samo estetika, pokazalo se savršeno kod zalijevanja.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 21:13
Da na kvarcni pijesak. Ovaj tvoj izgleda ludnica. Obožavam kako ti njih urediš. Ja nisam pravi kolekcionar, ali kaktuse volim. Kaktusi su svuda oko mene, krase moj prostor i volim da su sami po sebi lijepi i kada ne cvatu.
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 21:41
Krasan kolaž.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.