Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna kutijica!šablonica je prekrasna(da li si je sama rezuckala..pretpostavljam da jesi)svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna kutija lluvia,cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
evo jos jedna kutijica... nisam je bas slikala kako treba, ali sada je gotovo
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Hvala vam drage moje na svim lijepim stvarima koje ste mi napisale... uvijek me obradujete komentarima
![]() Kaca, hvala na savjetu... nisam to znala i morat cu probati uskoro... zapravo na ovoj skrinjici su gore trebale biti samo ruzice, pa mi se nekeko to bas nije svijelo kad je bilo gotovo, pa sam onda samo na vece povrsine stavila slova... pa mi se ni to nije svidjelo... pa sam jos dodavala... i rezultat je takav kakav je... nisam bas sretna s njom ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasna škrinjica!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne su ti skrinjice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koje škrinjice,meni je ova sa ružama favorit
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia škrinjice su ti prekrasne, ova sa slonekom mi je favorit
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ne znam kada ću uspijet pregledati sve galerije,Sve su redom vrijedne pažnje.Jutros sam si dala zadatak da"odem"gdje još nisam bila.Tvoji zadnji radovi su dovedeni tehnički do savršenstva,iako ,vidim okušala si se u svemu,mene su oduševile vješalice(ne mogu pobijeći od svoje praktičnosti),ali čini mi se da bi ti ovi orijentalni motivi koji vuču na mirise i boje dalekog istoka trebale biti tvoj prepoznatljiv stil.Komplimenti!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slova ili slonić? Težak izbor! Ma, nema dvojbe, obe kutije su ti savršene!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja lluvia ova ti je kutijica odlična, baš lijep slonček
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Ajme cure moje drage Sanjam, Anđelka, Kami, Slavica, Mare, More, Izzy i Biljana... koliko komplimenata... hvala vam puno i svima velika pusa
![]() Sanjam... drago mi je da se bar nesto vidi... morat cu slikati ipak po danu, navecer mi nekako neide od ruke, ali bila sam u cajtnotu i moralo se to obaviti sad i odmah... vecina mojih radova vise nije kod mene, pogotovo ovi s pocetka godine... sta ces kada imam puuuno vodenjaka oko sebe i uzivam u tome Kami... voljela bih da te je ta skrinjica malo manje šarmirala ![]() ![]() Slavice, to nije print nego salveta... imam jos jednu viska, a imam i tvoju adresu negdje pa ti je sutra posaljem... naravno ako zelis? |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajna je! Slonići su mi slabost pa nije ni čudo da ostavljam oči na njoj... Jako mi je lijepa kombinacija boja i detalja!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
škrinjice su predivne. i onu sa ružama i ovu sa slonom si tako lijepo sredila.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ovo je škrinjica po mom guštu.........ta salveta sa slonovima mi je jako draga a i imam ju zahvaljujući tebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Škrinjica je više nego dobra,vlasnik ima i čime biti zadovoljan i ne znam što to tebe ljuti,ako ti se negdje malo nagužva salveta,popeglaš je malo preko papira za pečenje i ako nije sasvim ispravljeno a ono je bar manje uočljivo !Ma super je,motiv koji upravo kopam po internetu!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Kutijica prekrašna, baš u tvom stilu, sa slovcima, i sakrivenom pričom
![]() A škrinjica baš u stilu s motivom i moram napomenuti da su me faldice šarmirale... ![]() Jedva sam se prisilila kutiju odraditi, škrinjice ću u drugom životu ![]() @sanjam: jedino nisam nimalo majstor u fotkanju, spašava me kaj mi je dragi posudio vrhunski fotić na korištenje i bio bi red da se malo izučim na njemu, makro detalje još nisam prezentirala kak spada ![]() LLuvia, dodatno pohvala na ovoj satenskoj(organdi?) podlozi na kojoj si škrinjicu fotkala ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |