Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 00:37
smile89ovako ja svaki put gledam tvoje slikice....radovi su svi fantasticni!!!!!!!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 23:23
...hvala vam od sveg srca drage moje curice, puno vam hvala na svakom posjetu mojoj galeriji, na svakoj toploj riječi koju ste napisale, na svakom duhovitom i poticajnom smajliću....za još puno zajedničkih druženja šaljem vam svima veliku pusu Thank%20Youi želim sretnu, zdravu i kreativnu 2010. godinu

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 20:25
anđeli su naprosto anđeoskiThumbs%20Upnjihovi izrazi lica fantastični su i čine ih stvarno posebnim i jedinstvenimsmile94
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 22:23
smile73čestitke za radove! Sve prekokrasno!
ANĐELKA
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 22:31
Dobar dan draga Primavera,

došuljala sam se pred tvoj blagdanski izlog na povratku iz šetnje po našim vrtovima. S obzirom da su vrata bila širom otvorena, pozivajući me da uđem to sam i radosno učinila.
Uživala sam u tvojem kraljevstvu anđela, tako nježnima i blagima, a istovremeno uzbudljivo lijepima.Raskošne  i originalne čestitke su me oduševile, kuglice čarobne. Zapravo svaki predmet u tvojem izlogu je pravo umjetničko djelo koje zrači osobnošću osobe koja ga je izradila.
Tvoj talent je neizmjeran, u tvoje ruke su pretočene sve emocije iz tvoje duše. Od srca ti se divim i klanjam se tvojim majstorijama.
Lijepi pozdrav
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:14
....hvala vam od srca drage moje Prila, Anđelka, Retriver Sara Valentine%20kiss

...doista znate uljepšati dan

@draga Retriver Sara, i tebe kao i svaku našu cvjetoljupku koja navrati u naš kreativni kutak, s posebnom zahvalnošću pozdravljam, a tvoj me se prelijepi komentar duboko dojmio... iskrena ti hvala na tako visokom mišljenju o mojim radovima, nadam se da ću u ovoj godini uspjeti više boraviti u vašim prekrasnim vrtovima, to sam do sada povremeno činila i makar se nisam previše javljala, svakodnevno si poluknem u vaš kafić i ponekad mi vaši komentari doista silno razvesele dan Heart%20GlassesHeart%20Glasses
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:34
...dok nas još zapljuskuju valovi proteklih blagdana pokazat ću vam nešto što nisam ja radila, već MM, koji je jaaako talentiran, slika predivno, samo ima jednu manu...nikako da se uhvati kista... no ponudu jednog našeg hobby dućana nije izbjegao, pa je za njihovu promociju nastala skupina od 100-njak snjegovića, uglavnom obojanih različito, a u istom poslu sam i ja napravila jednu hrpicu čarapica koje ste već imale prilike vidjeti... s ovime zatvaram Blagdansku galeriju do Uskrsa...

...snjegovići rukama MM...
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:47
kako su doooobri snjegovići...prekrasnsmile167i
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:49
...i par skupina čarapica radjenih i bojanih mojom rukom...

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:55
Snijega ima pa su zato
odlučila djeca juče
da naprave jednog snješka
u dvorištu iza kuće.

Na posao svak se dao
svak svoj dio učinio
i za časak, takoreći,
Snješko Bijelić gotov bio.

Od uglja su snješku oči,
od slame mu žuta kosa,
ali tada iznenada,
nastao je spor zbog nosa........

Eto, na ovu dječju pjesmicu podsjetili su me ovi snjegovići. Samo se nisu igrala djeca, ali rezultat je ko iz bajke.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 19:06
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najezda!!!! smile39I tako divan način da za ovu sezonu zatvoriš svoj blagdanski izlog... 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 19:13
 ...drage moje vjerne pratiteljice, u ime MM i svoje, zahvaljujem od sveg srca... a jeste brze, svaka čast, malo su mi slike bile preglomazne, i dok sam ih ja smanjila vi već napisale tolike krasne komentare, a naša Otok iščupala i pjesmicu.... hvala, hvala, hvala Thank%20YouThank%20YouThank%20You
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 19:31

čarapice su divne,a i snjegovići TM su naprosto neodoljivi.da li je to radio pomoću kalupa ili je sam modelirao(vidim da neki imaju metlice)?u svakom lućaju bravo za vas oboje!! stvarno se nadam da ćeš staviti koju njegovu sliku i unaprijed se radujem.može i koja starija.smile141

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 20:20
...hvala ti draga Prila puno, puuuuuuno Thank%20You 

...je, snjegovići su radjeni pomoću gips-kalupa za tzv 3D figurice, tj. u kalupu su već predvidjena prednja i stražnja strana, a postoje dva kalupića, pa otuda neki snješkići imaju metlu a neki ne... jedino što ih MM još dodatno jako fino obradi, pobrusi, "zakrpa" eventualne rupe, i zatim slijedi duuuuuugotrajno bojanje i  lakiranje... a nešto slika njegovih imamo doma, nastojat ću ih pofotkat i pokazati vam, ostale su uglavnom poklonjene, a kad će nove...ne zna se smile60
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 21:01
ah, Primavera...
znam zašto nam to nisi pokazala ranije... TM ti je zabranio da nebi morao praviti još nekoliko stotina snjegovića za sve nas koji smo razvukli osmjeh od uha do uha od pogleda na ovu hrpicu. apsolutno su neodoljivi!

nisam se dugo ovdje javljala ali znaj da vjerno pratim sve što radiš. pa ne bih si valjda uskratila takvo zadovljstvo!?

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 10:50
ovo je samo za reči smile120
ANĐELKA
Na vrh
Lilly Vanilly5 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Vanilly5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 12:50
Tko zna-zna!!! smile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 13:22
Hvala vam puno i od sveg srca i u ime MM i moje, draga Anastazija Thank%20You...da, da...bojao se da ga ne zaspu narudžbama, a realno, puno je tu vrlo pipljavog posla...već sam mu rekla da bi već sada trebao početi raditi nove ako hoće stići do Božića napraviti barem ovakvu malu vojsku snješkića Wink  
...draga Anđelka Thank%20You ...draga Lilly Vanilly Thank%20You
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 13:26

Ugodno sam se iznenadila kad sam vidila snjegoviće i čarapice. Sve što mogu reć je smile120

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 16:49
A snješkićiii, svi su tak veseli i divni i vidi se koji je trud uložen u izradu i ručno oslikavanje pa su mi tim draži, bravo mužu...
A čarapice sam već negdje komentirala da su mi geeenijalne, bravo tebi...
I samo ti zatvori izlog i spremaj nove radove, ali ga nemoj sakriti kakvom zavjesom, osim ako nam ju želiš izložiti Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.