Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako ja svaki put gledam tvoje slikice....radovi su svi fantasticni!!!!!!!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđeli su naprosto anđeoskinjihovi izrazi lica fantastični su i čine ih stvarno posebnim i jedinstvenim
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke za radove! Sve prekokrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan draga Primavera,
došuljala sam se pred tvoj blagdanski izlog na povratku iz šetnje po našim vrtovima. S obzirom da su vrata bila širom otvorena, pozivajući me da uđem to sam i radosno učinila.
Uživala sam u tvojem kraljevstvu anđela, tako nježnima i blagima, a istovremeno uzbudljivo lijepima.Raskošne i originalne čestitke su me oduševile, kuglice čarobne. Zapravo svaki predmet u tvojem izlogu je pravo umjetničko djelo koje zrači osobnošću osobe koja ga je izradila.
Tvoj talent je neizmjeran, u tvoje ruke su pretočene sve emocije iz tvoje duše. Od srca ti se divim i klanjam se tvojim majstorijama.
Lijepi pozdrav
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....hvala vam od srca drage moje Prila, Anđelka, Retriver Sara
...doista znate uljepšati dan
@draga Retriver Sara, i tebe kao i svaku našu cvjetoljupku koja navrati u naš kreativni kutak, s posebnom zahvalnošću pozdravljam, a tvoj me se prelijepi komentar duboko dojmio... iskrena ti hvala na tako visokom mišljenju o mojim radovima, nadam se da ću u ovoj godini uspjeti više boraviti u vašim prekrasnim vrtovima, to sam do sada povremeno činila i makar se nisam previše javljala, svakodnevno si poluknem u vaš kafić i ponekad mi vaši komentari doista silno razvesele dan
|
|
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dok nas još zapljuskuju valovi proteklih blagdana pokazat ću vam nešto što nisam ja radila, već MM, koji je jaaako talentiran, slika predivno, samo ima jednu manu...nikako da se uhvati kista... no ponudu jednog našeg hobby dućana nije izbjegao, pa je za njihovu promociju nastala skupina od 100-njak snjegovića, uglavnom obojanih različito, a u istom poslu sam i ja napravila jednu hrpicu čarapica koje ste već imale prilike vidjeti... s ovime zatvaram Blagdansku galeriju do Uskrsa...
...snjegovići rukama MM...
|
|
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako su doooobri snjegovići...prekrasni
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i par skupina čarapica radjenih i bojanih mojom rukom...
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijega ima pa su zato
odlučila djeca juče da naprave jednog snješka u dvorištu iza kuće. Na posao svak se dao svak svoj dio učinio i za časak, takoreći, Snješko Bijelić gotov bio. Od uglja su snješku oči, od slame mu žuta kosa, ali tada iznenada, nastao je spor zbog nosa........ Eto, na ovu dječju pjesmicu podsjetili su me ovi snjegovići. Samo se nisu igrala djeca, ali rezultat je ko iz bajke. |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najezda!!!! I tako divan način da za ovu sezonu zatvoriš svoj blagdanski izlog...
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čarapice su divne,a i snjegovići TM su naprosto neodoljivi.da li je to radio pomoću kalupa ili je sam modelirao(vidim da neki imaju metlice)?u svakom lućaju bravo za vas oboje!! stvarno se nadam da ćeš staviti koju njegovu sliku i unaprijed se radujem.može i koja starija. |
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala ti draga Prila puno, puuuuuuno
...je, snjegovići su radjeni pomoću gips-kalupa za tzv 3D figurice, tj. u kalupu su već predvidjena prednja i stražnja strana, a postoje dva kalupića, pa otuda neki snješkići imaju metlu a neki ne... jedino što ih MM još dodatno jako fino obradi, pobrusi, "zakrpa" eventualne rupe, i zatim slijedi duuuuuugotrajno bojanje i lakiranje... a nešto slika njegovih imamo doma, nastojat ću ih pofotkat i pokazati vam, ostale su uglavnom poklonjene, a kad će nove...ne zna se
|
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah, Primavera...
znam zašto nam to nisi pokazala ranije... TM ti je zabranio da nebi morao praviti još nekoliko stotina snjegovića za sve nas koji smo razvukli osmjeh od uha do uha od pogleda na ovu hrpicu. apsolutno su neodoljivi! nisam se dugo ovdje javljala ali znaj da vjerno pratim sve što radiš. pa ne bih si valjda uskratila takvo zadovljstvo!? |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je samo za reči
|
|
ANĐELKA
|
|
Lilly Vanilly5
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko zna-zna!!!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ugodno sam se iznenadila kad sam vidila snjegoviće i čarapice. Sve što mogu reć je |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A snješkićiii, svi su tak veseli i divni i vidi se koji je trud uložen u izradu i ručno oslikavanje pa su mi tim draži, bravo mužu...
A čarapice sam već negdje komentirala da su mi geeenijalne, bravo tebi... I samo ti zatvori izlog i spremaj nove radove, ali ga nemoj sakriti kakvom zavjesom, osim ako nam ju želiš izložiti |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |