InoxCimina kućica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 28> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je genijalno, naklon do poda majstore
![]() Jedino zamjerka;zašto nisi slikao radnu plohu da ju vidimo maestro ,znatiželjna sam ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Ivna mudrice i šankovska konkurencijo! (valjda publika neće krivo shvatiti šalu
![]() Zamjerka Ti je opravdana. Sliknut ću i radnu plohu. Znam da Te interesira, a znam i zašto. Prikazao sam kako je površina planjke izgledala na startu, a vidjet ćeš kakva je sad. Sliknut ću također u gro-planu, ali ne očekuj previše. Ako Tebe ili još nekoga interesira, fuge u OSB ploči su ufrezane 8 mm duboko, tako da se dobije efekt brodskog poda od OSB-a. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
kitty ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Kućica i okoliš su preprekrasni
![]() A znam i gdje je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ideja sa šankom je odlična, čekam nastavak.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šank je odličan. Lijepo vas dvoje uživajte u njemu...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zar nema nastavka?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
inox štrajkaš
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Evo me konačno. Skićem se po raznim CiFovskim kavama, meljem svašta umjesto da idem sim doma i održavam temu na životu. Vidim, već me optužuju da štrajkam.
Cimi i ja smo se malo i na kratko spustili iz našeg "raja" k vama u "čistilište". Ovdje je ipak paklenski vruče dok je kod nas na +30 meni rajski vruče i sad sam nakon onih dugotrajnih kiša konačno u svom elementu. Već sam ranije spomenuo, to je zasluga mojih jamajčanskih pra-gena iz prethodnog života. Možda smo ponekom dosadni i pretenciozni pri spomenu našeg raja ali vjerujem da nas ipak razumije i poneka osoba čijem su mentalnom sklopu vibracije na sličnoj frekvenciji našoj. …ali stvarno, dragi moji, to uživanje u zagrljaju "naše" prirode nije lako opisati. Pokušajte zamisliti dva bliska penzića, koji su do prije pet godina živjeli uobičajenim brzim, angažiranim i stresnim životom, kako sada, okruženi ambijentom koji su sami stvarali, rade isključivo ono što vole, a ne ono što moraju. Ne radimo malo, ali radimo ono što nas ispunjava. Kako sam ranoranilac, ponekad izlazim iz kuće i vidim kako se noć pri odlasku pozdravlja sa jutrom. Ptice u mojoj blizini počinju tiho čavrljanje. Propitkuju se tko je već budan i kako je spavao? Njihovo tiho čavrljanje sa nadolaskom jutra postaje sve glasnije, veselije i nestašnije, ali unatoč tome čudesni mir još prevladava. U duši toplina emocija koje je pobudila priroda, a uz vizualne senzacije koje obuhvaća pogled i prva kava svojim opojnim mirisom uklapa se u ovu harmoniju i upotpunjuje ju. Ovo je moje jutro na brijegu gledano u jutro oko 4 sata prije nekoliko dana. Ne vidjevši to osjećao bi se siromašnije. Pogledajte i recite dali pretjerujem? |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Osim lirskih događanja ima i stvaralačkih, ako to mogu tako nazvati. Obični radovi na izgradnji nekakvih zidića, betoniranju prilaza ispred "lese" i slične radnje ne interesiraju nikoga, jer u tome nema ničeg "kreativnog".
Drage: ivna, bromelija, lucy i proljeće vesele me vaše pohvale mojih uradaka pa zahvaljujem na vašim lijepim riječima. Kitty, vidim da znaš gdje smo. Slijedeći put kad budeš tamo sparkaj se od raspela desno i samo vikni Cimi ili Inox. Dobro došla! Šank je evo, počeo ispunjavati svoju predodređenu funkciju: gazdarica birtije ali i počasni gost uz čašu svog koktela barmen traži posao detalji radne plohe ( po želji ivne) Obrađeno površno i grubo, sukladno externom "šumskom" imidžu. Ubrzo mi se pojavila ideja o nadgradnji koja je realizirana i izgleda to ovako: detalj |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ha, bro večer skitalo
![]() ![]() Hvala što si podijelio ovaj doživljaj svitanja s nama, prekrasan je! A sad, pošto je moja kreativnost (ako je ikad i postojala ![]() ![]() ![]() ![]() Ljudi "zavidim" vam na vašem kutku raja, mislim da bi tako nešto svakom čovjeku trebalo da povrati unutrašnji mir koji se gubi u ovoj nemilosrdnoj svakodnevici! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve pohvale majstore, jako mi se sviđa tvojih ruku djelo
![]() princ žabac me asocirao na obiteljske grbove i odlično je tu sjeo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno
![]() Obožavam sve od drveta, pogotovo ovakve umjetničke rukotvorine. Želja mi je bila da napravimo brvnaru, ali je to prosto nemoguće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Inox šamk je sjajan! svaka čast majstoru, sad stvarno iamte gdje se nelaktiti i to ne za par dana. eto, baš me zanimalo kako će izgledati taj detalj o kojem se već pričalo i nisam nimalo iznenađen ljepotom uradka. Vjerujem da se već nešto novo sprema u sljedećem silasku u čistilište koje za ovih dana više liči na "pekel"
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Šank je predivan, nadogradnja s detaljima daje šanku dodatnu ljepotu i funkcionalnost. I mene kao i Ivnu zanimaju i ostali radovi u vašem raju. A i ne vjerujem, poznavajući vas, da su to samo puki građevinski radovi. Sigurno će se i na zidiću i stazici naći poneki detalj koji će mamiti poglede. Dajte da vidimo.
|
|
![]() |
|
S radošću sam spazila da su se Robinzoni vrnuli malo u civilizaciju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konteso, drago mi je da Ti se sviđa moj uradak, a umjesto princa-žapca na njegovom se mjestu u prvoj varijanti trebalo naći "srce u srcu", inače simbol i zaštitni znak InoxCimine kućice. Kako se princ-žabac u pravom trenutku našao na raspolaganju, tako se i našao na čelu šanka. Uz princa-žapca već je nastala jedna priča. Nakon poljupca djevojke, koji ga je ponovno vratio u lik princa, potpuno nezadovoljan njezinim izgledom, zatražio je da ga brzo ponovno poljubi kako bi se vratio u žapca i otišao u Medvjeđi vrt na Medino jezerce.
![]() Smrcko, hvala na komplimentu. Potpuno razumijem Tvoju neostvarenu želju za brvnarom. Cimi i ja smo također maštali o njoj. Prije pet godina, u vrijeme traženja vikendice koju bi kupili, bili smo blizu kupnje jedne brvnare, ali odustali smo zbog kvalitete koja nas nije zadovoljila. Nismo požalili, jer smo naišli na ovu koju smo prilagodili nama, a i lokacija je neusporedivo bolja. Medo, evo, i Ti hvališ izgled mog uratka pa mi već postaje neugodno. Ma vraga, lažem, baš mi je milo. Mogu Ti reći da je šank višenamjenski. Sa žapčeve strane solidno vrši funkciju šanka, a sa druge gornje strane, nakon tri stepenice postaje radna ploha u našoj ljetnoj kuhinji i ako se malo jače zanesem, imam dojam da sam za saborskom govornicom i opet ne daleko od kuhinje. Volio bi da se jednom zajedno nalaktimo, ne na saborsku govornicu, nego na moj šank. Znam kaj buš mi na to rekel. Možemo mi biti nalakćeni kolko dugo hoćemo, ali povlaštenu mirovinu si ne bumo priskrbili. ![]() Lucy i Tebi hvala na motivirajućim riječima pohvale. Ovi ostali radovi sa kojima se bavim zadnjih tjedana, ne nose nikakvu kreativnost pa zbog svoje suhoparne funkcije sumnjam da bi Tebe i Ivnu mogli interesirati. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nedaleko od nas, u prijatnom, ugodnom zagrljaju pitome i prijateljski naklonjene prirode Vukomerićkih gorica, ušuškana već desetljećima i izdvojena od ostalih, samuje ova gizdava, sama sebi dovoljna ljepotica. Stidljivo nenametljiva, bez potrebe za svekolikim dopadanjem, prešutno se prepušta toj prirodi oko sebe i sigurnosti kojom ju okružuje.
Mene je osvojila na prvi pogled, ta prava ladanjska kuća u svom pravom ladanjskom okruženjem. U maloj dolini ispod nje, gotovo kao stvarnost, vidim jezero koje upotpunjuje spokojni romantični ugođaj u kojem i ona sama uživa, ogledajući se u tom imaginarnom ogledalu. Ljubaznosti naše drage prijateljice, njezine ponosne vlasnice, inače velike cvijetoljupke, zahvaljujem dopuštenje da i vama prikažem u nekoliko slika tu nenametljivu, ali osvajajuću ljepotu. Smirenost, decentnost i neka posebna, graciozna harmonija prirode i kuće osjeća se pri svakom koraku njezinog obilaska. Poklanjam vam ove fotografije na prosudbu. |
|
|
|
![]() |
|
Evo vidiš da uvijek imaš što zanimljiva pokazati
![]() Zamišljam staru damu sa lijepim bijelim slamnatim šeširom kako ispija ledeni čaj na svojoj terasi...Ako i nije tako dozvolila sam si tu slobodu da si to zamislim jer na ovakvom čarobnom mjestu mašta radi trenutno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |