Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - InoxCimina kućica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

InoxCimina kućica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 28>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 23:34
Ovo je genijalno, naklon do poda majstore Clap, no kako reče Konte nisam ni sumnjala!Kad se samo sjetim drvenih greda kojih sam se tad morala riješiti, uh, dođe mi da se rasplačem...
Jedino zamjerka;zašto nisi slikao radnu plohu da ju vidimo maestro ,znatiželjna sam Embarrassed?!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 07:58
Ivna mudrice i šankovska konkurencijo!  (valjda publika neće krivo shvatiti šalu LOL, a s obzirom da se radi o dami, spreman sam na Tvoje inzistiranje i preciznije pojasniti.)
Zamjerka Ti je opravdana. Sliknut ću i radnu plohu. Znam da Te interesira, a znam i zašto. Prikazao sam kako je površina planjke izgledala na startu, a vidjet ćeš kakva je sad. Sliknut ću također u gro-planu, ali ne očekuj previše.
Ako Tebe ili još nekoga interesira, fuge u OSB ploči su ufrezane 8 mm duboko, tako da se dobije efekt  brodskog poda od OSB-a.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 08:08
smile227 šank je fenomenalan i divno se uklapa u ambijent

Na vrh
kitty View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kitty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 13:56
Kućica i okoliš su preprekrasni smile211

A znam i gdje je Smile, slijedeći put ću stati kod raspela i malo bolje pogledati Wink
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 00:28
Ideja sa šankom je odlična, čekam nastavak.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 13:32
Šank je odličan. Lijepo vas dvoje uživajte u njemu...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 00:54
Zar nema nastavka?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 14:57
inox štrajkaš smile134
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 20:08
Evo me konačno. Skićem se po raznim CiFovskim kavama, meljem svašta umjesto da idem sim doma i održavam temu na životu. Vidim, već me optužuju da štrajkam.

Cimi i ja smo se malo i na kratko spustili iz našeg "raja" k vama u "čistilište". Ovdje je ipak paklenski vruče dok je kod nas na +30 meni rajski vruče i sad sam nakon onih dugotrajnih kiša konačno u svom elementu. Već sam ranije spomenuo, to je zasluga mojih jamajčanskih pra-gena iz prethodnog života.
Možda smo ponekom dosadni i pretenciozni pri spomenu našeg raja ali vjerujem da nas ipak razumije i poneka osoba čijem su  mentalnom sklopu vibracije na sličnoj frekvenciji našoj.
…ali stvarno, dragi moji, to uživanje u zagrljaju "naše" prirode  nije lako opisati. Pokušajte zamisliti dva bliska penzića, koji su do prije pet godina živjeli uobičajenim brzim, angažiranim i stresnim životom, kako sada, okruženi ambijentom koji su sami stvarali, rade isključivo ono što vole, a ne ono što moraju. Ne radimo malo, ali radimo ono što nas ispunjava.
Kako sam ranoranilac, ponekad izlazim iz kuće i vidim kako se noć pri odlasku pozdravlja sa jutrom. Ptice u mojoj blizini počinju tiho čavrljanje. Propitkuju se tko je već budan i kako je spavao? Njihovo tiho čavrljanje sa nadolaskom jutra postaje sve glasnije, veselije i nestašnije, ali unatoč tome čudesni mir još prevladava. U duši toplina emocija koje je pobudila priroda, a uz vizualne senzacije koje obuhvaća pogled i prva kava svojim opojnim mirisom uklapa se u ovu harmoniju i upotpunjuje ju.
Ovo je moje jutro na brijegu gledano u jutro oko 4 sata prije nekoliko dana. Ne vidjevši to osjećao bi se siromašnije.  Pogledajte i recite dali pretjerujem?

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 20:38
Osim lirskih događanja ima i stvaralačkih, ako to mogu tako nazvati. Obični radovi na izgradnji nekakvih zidića, betoniranju prilaza ispred "lese" i slične radnje ne interesiraju nikoga, jer u tome nema ničeg "kreativnog".

Drage: ivna, bromelija, lucy i proljeće vesele me vaše pohvale mojih uradaka pa zahvaljujem na vašim lijepim riječima.

Kitty, vidim da znaš gdje smo. Slijedeći put kad budeš tamo sparkaj se od raspela desno i samo vikni Cimi ili Inox. Dobro došla!

Šank je evo, počeo ispunjavati svoju predodređenu funkciju:

gazdarica birtije ali i počasni gost uz čašu svog  koktela

barmen traži posao

detalji radne plohe ( po želji ivne)
Obrađeno površno i grubo, sukladno externom  "šumskom" imidžu.

Ubrzo mi se pojavila ideja o nadgradnji koja je realizirana i izgleda to ovako:

detalj

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 23:09
Ha, bro večer skitalo Wink ! Vidim danas cijeli dan skićeš i melješ po zakutcima Cif-a, a valjda ti je ipak nedostajalo naše malo cvjetno društvo, dok mi znatiželjni iščekujemo izvještaj iz "kućice" Big%20smile.Ali tko čeka-dočeka, isplatilo se.
Hvala što si podijelio ovaj doživljaj svitanja s nama, prekrasan je!
A sad, pošto je moja kreativnost (ako je ikad i postojala Wink) trenutno u najdaljem kutku mene, s nestrpljenjem čekam tuđe uratke.Vjeruj mene bi razveselio i izvještaj o izgradnji zidića i betoniranja (jooj što volim mort Embarrassed Wacko).Ali zadovoljit ću se i pogledom na šank-birtiju se zriktali cakum-pakum.Cimin koktel je sladak ali ovo u čaši rashlađeno baš mami Wink.
Ljudi "zavidim" vam na vašem kutku raja, mislim da bi tako nešto svakom čovjeku trebalo da povrati unutrašnji mir koji se gubi u ovoj nemilosrdnoj svakodnevici!

Wacko
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 23:37
sve pohvale majstore, jako mi se sviđa tvojih ruku djelo Thumbs%20Up
princ žabac me asocirao na obiteljske grbove i odlično je tu sjeo Thumbs%20Up 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 00:23
PredivnoClap

Obožavam sve od drveta, pogotovo ovakve umjetničke rukotvorine.
Želja mi je bila da napravimo brvnaru, ali je to prosto nemogućeCry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 18:34
Inox šamk je sjajan! svaka čast majstoru, sad stvarno iamte gdje se nelaktiti i to ne za par dana. eto, baš me zanimalo kako će izgledati taj detalj o kojem se već pričalo i nisam nimalo iznenađen ljepotom uradka. Vjerujem da se već nešto novo sprema u sljedećem silasku u čistilište koje za ovih dana više liči na "pekel"
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:15
Šank je predivan, nadogradnja s detaljima daje šanku dodatnu ljepotu i funkcionalnost. I mene kao i Ivnu zanimaju i ostali radovi u vašem raju. A i ne vjerujem, poznavajući vas, da su to samo puki građevinski radovi. Sigurno će se i na zidiću i stazici naći poneki detalj koji će mamiti poglede. Dajte da vidimo.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 23:56
S radošću sam spazila da su se Robinzoni vrnuli malo u civilizaciju Smile! Kao što svi s nestrpljenjem očekujemo Cimine sličice u vrtu, i ovdje se čekaju isto tako izvještaji o zidanju, djeljanju i drugim akcijama, slikice sumraka, zore Wink...Čisto onak da obrišemo prašinu koja se skupljala danima smile219 !
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 00:23
Konteso, drago mi je da Ti se sviđa moj uradak, a umjesto princa-žapca na njegovom se mjestu u prvoj varijanti trebalo naći "srce u srcu", inače simbol i zaštitni znak InoxCimine kućice. Kako se princ-žabac u pravom trenutku našao na raspolaganju, tako se i našao na čelu šanka. Uz princa-žapca već je nastala jedna priča.  Nakon poljupca djevojke, koji ga je ponovno vratio u lik princa, potpuno nezadovoljan njezinim izgledom, zatražio je da ga brzo ponovno poljubi kako bi se vratio u žapca i otišao u Medvjeđi vrt na Medino jezerce. Smile

Smrcko, hvala na komplimentu. Potpuno razumijem Tvoju neostvarenu želju za brvnarom. Cimi i ja smo također maštali o njoj. Prije pet godina, u vrijeme traženja vikendice koju bi kupili, bili smo blizu kupnje jedne brvnare, ali odustali smo zbog kvalitete koja nas nije zadovoljila. Nismo požalili, jer smo naišli na ovu koju smo prilagodili nama, a i lokacija je neusporedivo bolja.

Medo, evo, i Ti hvališ izgled mog uratka pa mi već postaje neugodno. Ma vraga, lažem, baš mi je milo. Mogu Ti reći da je šank višenamjenski. Sa žapčeve strane solidno vrši funkciju šanka, a sa druge gornje strane, nakon tri stepenice postaje radna ploha u našoj ljetnoj kuhinji i ako se malo jače zanesem, imam dojam da sam za saborskom govornicom i opet ne daleko od kuhinje. Volio bi da se jednom zajedno nalaktimo, ne na saborsku govornicu, nego na moj šank. Znam kaj buš mi na to rekel. Možemo mi biti nalakćeni kolko dugo hoćemo, ali povlaštenu mirovinu si ne bumo priskrbili. Wacko

Lucy i Tebi hvala na motivirajućim riječima pohvale. Ovi ostali radovi sa kojima se bavim zadnjih tjedana, ne nose nikakvu kreativnost pa zbog svoje suhoparne funkcije sumnjam da bi Tebe i Ivnu mogli interesirati. Unhappy

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 02:05
Nedaleko od nas, u prijatnom, ugodnom  zagrljaju  pitome i prijateljski naklonjene prirode Vukomerićkih gorica, ušuškana već desetljećima i izdvojena od ostalih, samuje ova gizdava, sama sebi dovoljna ljepotica.  Stidljivo nenametljiva, bez potrebe za svekolikim dopadanjem, prešutno se prepušta toj prirodi oko sebe i sigurnosti kojom ju okružuje.
Mene je osvojila na prvi pogled, ta prava ladanjska kuća u svom pravom ladanjskom okruženjem. U maloj dolini ispod nje, gotovo kao stvarnost, vidim jezero koje upotpunjuje spokojni romantični ugođaj u kojem i ona sama uživa, ogledajući se u tom imaginarnom ogledalu.
Ljubaznosti naše drage prijateljice, njezine ponosne vlasnice, inače velike cvijetoljupke, zahvaljujem dopuštenje da i vama prikažem u nekoliko slika tu nenametljivu, ali osvajajuću ljepotu. Smirenost, decentnost i neka posebna, graciozna harmonija prirode i kuće osjeća se pri svakom koraku njezinog obilaska.
Poklanjam vam ove fotografije na prosudbu.

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 10:30
Evo vidiš da uvijek imaš što zanimljiva pokazati Clap.
Zamišljam staru damu sa lijepim bijelim slamnatim šeširom kako ispija ledeni čaj na svojoj terasi...Ako i nije tako dozvolila sam si tu slobodu da si to zamislim jer na ovakvom čarobnom mjestu mašta radi trenutno Lamp Big%20smile...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 13:40
tko je ova djevojčica koja tako neodoljivo podsjeća na našu Cimi, iako za razliku od nje, ima, poput dječaka kratku kosu - tko li je nju poljubio?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.