Graničica - Hemerocallis |
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floramye, carice! Pa to je čitava kolekcija, oči su mi ispale, sve lepši od lepšeg.
Moj današnji prilog
Katarina
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, taj dupli mi je baš u planu za nabavku.
Još par za sezonu cvetanja 2013.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su lijepi, ne znam koji bih izdvojila.....Moji nisu ove godine cvjetali, imam obične narančaste.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, tvoji su jako lijepi, svi od reda! Joj ovaj bijeli je divan!!!
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice tvoj je zadivljujući a neznaš mu boju? Daj još jednom poslikaj pa da ga identificiramo, imamo g. Majeka...
|
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema cvijeta ove godine, nije cvjetao a ni neće. Ne znam zbog čega je izostao cvijet. To je obični....
Evo slike od prošle godine a ove godine nema niti jedan cvijetić. |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su vam hemerolalisi.
Floramy tvoja kolekcija je fantastična i mislim da je najbrojnija na CIFu. Mimar tvoji ljepotani su također prekrasni ima baš posebnih primjeraka. Anabistrica, MiraK lijepe primjerke imate. Milice žao mi je da tvoji nisu ove godine cvjetali, valjda hoće iduće godine.. Moji su lijepo cvjetali, ali oni koji su najnoviji nisu, nadam se iduće godine. Moram staviti nekoliko slika, nadam se uskoro....
|
|
sutra je novi dan
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi je drago da ti je procvijetala
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepe Hemerocallise imate,a i fotke su za 10.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |