Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 89101112 27> |
Korisnik | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me ponovno kod tebe. Sve je kod tebe u punom cvatu. Kad vidim tvoj klematis mogu se nadati samo čudu. Moj je imao dva cvijeta.
Cijelo tvoje dvorište odiše šarmom. Što ti je ono jednobojno ružičasto ili ljubičasto 5 slika. I dragoljub mi se sviđa. Već se lijepo raširio.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je cvijeće i dvorište,prošetala sam malo
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti i pohvalama. Karmen neznam na šta misliš!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DIJANA prvi put sam u tvom vrtu,oduševila si me koliko si cvijeća utrpala u tako mali prostor.A vidim da i ti imaš ljubimca kao i ja,još jednom pohvale i čekati ću nove slikice
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene to zanima!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je levisia. Prvi put je imam u dvorištu i oduševila je svakog tko ju je vidio
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam oduševljena sa svime što vidim u tvom dvorištu!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeeeeeeee i mene je ta zanimala kao i Bebolinu. Baš predivna biljka. |
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dugo vremena evo i mog vručinom i sušom izmučenog dvorišta tj. ono malo što je uspjelo preživjeti
Malo žutog malo roza Bebilina vidi nas I još ponešta |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej, ukrast ću ti ovaj panj sa zadnje slike, da znaš !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuuuu ljepote,predivno....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crnooka suzana otužna. ni jednog cvijetka
Gaura takođe otužna Ova gospoda zadožena su za miris I frajle i lize su otužne Još poneka cinija čuvarkuća i... |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvom dvorištu! Ne izgleda spaljeno. Lewisia i dalje oduševljava!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je tvoje dvorište tak super podsjeća me na dvorišta u Zadarskoj, Ružinoj i Aninoj ulici u koja sam kao dijete zalazila sa svojom bakom kod njenih prijatelja, bilo je to davno davno, bilo je to neko drugo vrijme
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan nisi puno promašila.Dvorište je u Štrosmajerovoj, a rođena sam u Ružinoj tako da cijeli život živim u istom "firtlu" kako kažu stari
Nekad su ta drorišta bila prostrana,a bašće su se međusobno spajale sa susjednim ulicama. Danas, na žalist, toga je ostalo malo. Ono mali što je ostalo stješnjeno je između zgradurina i betončine. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana, unatoč vrelim slavonskim danima, dobro ti se drži cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo,uspijevaš ti to održavati na životu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno !!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |