Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijetomanijakov vrckav  vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijetomanijakov vrckav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:16
Sve je prekrasno, nema se tu što puno pričat, a mica macama najveći pozdrav! :D
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 12:14
Da vas malo pozdravim svojim cvijeticima,uskoro cu ic radit na more tako da cu bit odsutna nekih 2 mj ,al zato cu pokusati nabavii malo morskih biljkica za svoj turopoljski vrt,pa eto nesto od mene ako nadjem vremene prije puta bit ce toga jos .Uzivajte .

Moja trubica sijana u proljece krece u cvat ,bi ona i prije da mi puz nije pojeo pupoljak :-)

Ova kopriva me odusevljava svaki dan svojom bojom

Gazenija

Nisam sigurna jel to vrsta cinije ,to sam sjeme uzela od susjeda ,al se ne sjecam kaj mi je reko sto je to .

moje petunije ,tak osam sretna jer sam ih sama sijala ,samo sto pise da su visece jel to treba nesto podrezat da bi one visile il su krivo sjeme prodali?

katusici koje mi je poslala sanja9802,vidim da se svi drze ,jos jedno hvala :-)

i za kraj pozdrav od mica maca..

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 20:06
Krasno!!!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 07:40
Lijepa je ova slika gore a i biljčice su .....Thumbs%20Up  Lijepa boja slaka, moj  je isto počeo cvjetati....za sada samo plavi, on se uvijek prvi otvori.Nemam razvrstano po bojama, pomiješani su....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:10
Krasno cvijeće i jako dobre fotografije Clap
Oduševila me fotografija bijelog cosmosa i ova panoramska

život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:32
Sviđa mi se tvoj neven !!

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:51
predivne slike
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:25
Lijep vrt, lijepe fotkesmile141
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 00:46
HVALA na savjetima za malinice ;)))
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 22:08
Dopada mi se nacin na koji gledas cvece i nacin na koji se odnosis prema njemu, pa si me pridobila za stalnog posetioca.

Zuti kalifornijski mak je poput malog sunca, zar ne?
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 19:51
Ovih dana sam malo zapostavila vrt ali eto razloga ,samo da se malo pohvalim,ostalo cu stavit u forum o gljivama,pa svratite.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 14:38
Neznam dali ova tema ide u gladiole il bolest biljaka pa sam ja stavila kod sebe u vrt.Primjetila sam da mi nesto jede lisce gladiola koje su zasadjene u proljece,neke zele bube kockaste ? ali samo tokom noci su tu .dali znate kako ih se rjesit jer se bojim da bu mi ih sve pojele .
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 16:29
Monny ovdje uspjevaju kao lude i doista su velike ,probaj ih na jesen malo pognojiti s stalskim gnojem,i sada kada dozrijevaju skracuj ovogodisnje izboje do prvog lista jer to crpi jako malinu koja daje plod posto ti izboji dolaze iz istog korijena .I nakon kaj otpadne list skratis stabljiku koja ce slje godine davat rod na metar i pol ...
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 15:51
Cvjetomanijak ja Monny malinomanijak LOL sam si zasadila dosta malina ali ove godine su jos za sada skrte nadam se da ce me obradovati plodom jer ako ne odustajem i gibam u turopolje hehe ;)
pozdravcek Thumbs%20Up
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 15:00
Eto to je sve..nebi vas previse zatrpavala slikama tako da svaki dan po malo.Zelim vam ugodan boravak hehehe
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 14:57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 13:45
smile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 12:11

Fotografije odlicne,biljke isto, predivna okolina :) dobro dosla !:)

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 12:07

Lijepo si sliknula maglicu, a ono je različak - i ja takav imam..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 11:56
OTOK - Da da ,u lidlu 40kn a u bili 29kn ...gledaju bracni par tresnje i zena bi ih uzela a kaze muz a nee budes se ti penjala kod suseda pa bus brala ,nedam ja toliko penez .hehehe sto je je ,malo su preskupi..

milica7 - mislim da nije dupli ,al naravno stavit cu slike ,a bit ce i sjemena jakoo puno pa posaljem ako ti se svidi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.