Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je prekrasno, nema se tu što puno pričat, a mica macama najveći pozdrav! :D
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Da vas malo pozdravim svojim cvijeticima,uskoro cu ic radit na more tako da cu bit odsutna nekih 2 mj ,al zato cu pokusati nabavii malo morskih biljkica za svoj turopoljski vrt,pa eto nesto od mene ako nadjem vremene prije puta bit ce toga jos .Uzivajte .
![]() Moja trubica sijana u proljece krece u cvat ,bi ona i prije da mi puz nije pojeo pupoljak :-) ![]() ![]() Ova kopriva me odusevljava svaki dan svojom bojom ![]() Gazenija ![]() Nisam sigurna jel to vrsta cinije ,to sam sjeme uzela od susjeda ,al se ne sjecam kaj mi je reko sto je to . ![]() moje petunije ,tak osam sretna jer sam ih sama sijala ,samo sto pise da su visece jel to treba nesto podrezat da bi one visile il su krivo sjeme prodali? ![]() katusici koje mi je poslala sanja9802,vidim da se svi drze ,jos jedno hvala :-) ![]() ![]() i za kraj pozdrav od mica maca.. ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasno!!!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je ova slika gore a i biljčice su .....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne slike
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijep vrt, lijepe fotke
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
HVALA na savjetima za malinice ;)))
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dopada mi se nacin na koji gledas cvece
![]() Zuti kalifornijski mak je poput malog sunca, zar ne? |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() |
|
![]() |
|
Monny ovdje uspjevaju kao lude i doista su velike ,probaj ih na jesen malo pognojiti s stalskim gnojem,i sada kada dozrijevaju skracuj ovogodisnje izboje do prvog lista jer to crpi jako malinu koja daje plod posto ti izboji dolaze iz istog korijena .I nakon kaj otpadne list skratis stabljiku koja ce slje godine davat rod na metar i pol ...
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Cvjetomanijak ja Monny malinomanijak
![]() pozdravcek ![]() |
|
![]() |
|
Eto to je sve..nebi vas previse zatrpavala slikama tako da svaki dan po malo.Zelim vam ugodan boravak hehehe
|
|
![]() |
|
Jos jednom da vam se svima zahvalim sto
posjecujete moj vrt,zauzvrat evo jos par novih cvijetica. Cosmos koji je prvi procvijetao, jos sam maleni ![]() Malo maste sa Virskim agavama ![]() ![]() Nova biljkica kod mene ,neznam ime nazalost ![]() Ovaj cvijetic sam dobila od susjede bilo je jako malo ,ona takodjer nezna ime ,tako da ide na prepoznavanje a vama jedan krupni plan ovih lijepih prelivenih boja ![]() I moj balkon koji je danas tek posadjen s svacim necim. Cim se biljkice malo prilagode upoznat cete ih ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Fotografije odlicne,biljke isto, predivna okolina :) dobro dosla !:) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo si sliknula maglicu, a ono je različak - i ja takav imam.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK - Da da ,u lidlu 40kn a u bili 29kn ...gledaju bracni par tresnje i zena bi ih uzela a kaze muz a nee budes se ti penjala kod suseda pa bus brala ,nedam ja toliko penez .hehehe sto je je ,malo su preskupi..
milica7 - mislim da nije dupli ,al naravno stavit cu slike ,a bit ce i sjemena jakoo puno pa posaljem ako ti se svidi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |