Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 89101112 77> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugica
moj ljepotan ...krompirko
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu ima puno lijepoga za vidjeti......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
yuka se sprema cvjetat
agave nikad prestat puštat bebe,premjestila sam ih tu,al na mjestu gdje su bile još uvjek na svakom koraku bebe niču od njih
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
delosperma je neumorna
i kaktusić cvjeta
ovaj ljepotanko mi cvjeta cijelo ljeto,čak i sad ne prestaje
čak se i ovaj sprema na cvatnju
nemoguće je kako oni brzo rastu,neki dan sam našla ovu korpu ,stavim u nju picmoljke ove i za par dana vidim da već rastu ,vide se novi izdanci
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove echererie sam sklonila od kiše,planiram ih ostaviti vani
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mojoj madagaskarkoj palmi je baš dobro ovdje,ne baca listove
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer kupila i heucheru hostu
i ova dva seduma
sedumi su mi preslatki,kod nas ih je bila cijela paleta ,svi su po 3 ili 4 kune
i dok svi na plažu idu da šetaju,ja idem i tražim kamenje,sve što ima "rupicu" donosim
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i vidjeli ste moje sukulente poredane na dvije klupe,međutim to mi nije više dovoljno,morala sam unijet i stol
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao, prekrasno! Šapni mi di si kupila tu hostu ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševljena sam tvojim biljkama ne znam što bi izdvojila
posebno su zanimljivi sedumi u kamenim "posudama" s rupom a dolospermum kod tebe neumorno cvate kod mene nije još ni jedan cvijet imao (presađena velika biljka u vrt) moram se samo nadati za iduću godinu) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti imaš novu bugicu ili ju ja još nisam vidjela
Krumpirko je već lijepi dečko,moj je nažalost u podrumu,tu i tamo ga pogledam,dosta lišća je odbacio,ali ja vjerijem da će dobro preživjeti zimu,kao i lani.
Vidim da se kolekcija sukulenta dobro povečala,zaraza je uspjela,ali zavidim ti na kaktusima koji ti još cvatu vani.,moji su polako utonuli u zimski san.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno zelena boja baš opušta
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija hvala,hostu sam kupila u merkuru
mari hvala na posjeti ,volim te kamene posude,volim obični kamen sa rupicom,volim čak i u kuhinji tražit imam li kakvu posudu gdje bi dobro došla čuvarkuća ,već mjerkam korpu koju nosim jednom godišnje u crkvu kad nosim hranu na blagosov ,mjerkam je i razmišljam je na proljeće "korisno" upotrijebit
mali kaktus bugica je nova ,od natalinog tate,već sam vidla još jednu po koju ću poć na proljeće ..a zaraza sa sukulentima uhhh to je ljubav bez granica..kaktusi su u hladnom i svijetlom prostoru al i dalje cvjetaju i rastu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onaj poklon od natalije je skroz ,predivan,i ja bi sakupljala kamenje da sam u prilici , za sukulente i kaktuse
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,...što više reći kad je sve predivno.
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma stvarno ti je sve predivno. Najviše mi se sviđa što imaš obilje prostora za prezimljavanje sukulenata- nije se čuditi da im tako hrabro povećavaš broj. Samo naprijed
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga kamenjar,
Već sam nekoliko puta svratila, a nisam se javila. I ti ovo zoveš skromnim početkom? Toliko prostora, zelenila, palmi, ruža, kaktusa i sukulenata , i to u unikatnim kamenim vazama, a tek kaktusinjak garden - predivno. I još imaš mjesta za nove . A imaš ih i kamo pospremiti. A tvoj pomagač Tim ti je predivan. Svaka pohvala. Uživat ću i dalje u tvojim slikicama. Puno pozdrava. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko prvo isprazni sandučić
ko drugo, da mi nije prošla poruka ne bi ni potražila tvoju temu i vidila meni nove slike, super su ti biljke |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno si uredila vrt, draga kamenjar, kolekcija sukulenata zaista reprezentativna, a posebo me oduševila ova crvena bugica, nevjerojatno je lijepa.
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |