VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas ne uživamo u "va dihe mora" danas si važna samo ti, jer danas sam tu zbog tebe!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sa okusom mora, sa okusom soli
na usnama zarkim, u kosi i kozi, ti si dosla iz mora da se pruzis kraj mene, dosla si tu, pracena suncem. U okusu mora, u okusu soli, ti nosis gorcinu svih onih stvari sto sam volio davno i izgubio negdje, sve ono sto traje daleko od nas. Ovo vrijeme i dani sto prolaze lijeno, ostavljaju okus soli na usni, ti skaces u more pa me ostavljas samog na pijesku i suncu da te ponovo gledam... A kada se vratis ja te pustim da padnes u narucaj pijeska i u moje ruke a onda te ljubim sa okusom mora, sa okusom soli, i okusom sna... ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() za sada mini šipak,ovakav! ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Tisa se drži ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Mari5510,,
Uz tu pjesmu moje mladosti,bilo je svašta,hvala ti! ![]() Mira K, ako imam sreće biti će i toga ![]() Hvala VAM,što mi navraćate,sve vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav, nadam se da je kod tebe u dvorištu sve ok, jer proljeće je na vidiku
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nije ništa u redu,
ali je cvrkut ptičica,uljepšao jutro..... sada mi dolazi pomoć,pa će biti sve bolje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Kako nije u redu?! Vrt ti je na mjestu, ptičice grade gnijezda, raste trava zelena, tj. Belinina, more ko ulje, gnjurci i galebovi,... Proljeće je pred vratima, samo čekamo da sve počne pupati. ![]() |
|
![]() |
|
Jagodina grančica? ![]() Malo sobnog bilja ![]() malo plavog ![]() poklon od Lori i Triše ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koja plava boja!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nadam se da ipak nemas prevelikih steta u svom vrtu nakon ove grozne zime, juke budu potjerale novo lisce, a nemogu vjerovati da ti irisi vec cvatu. Ili je to lanjska slika? Ona "travica" koju opisuje BB mi se jako svida, ja imam crnu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Vijavica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 41 |
Čim sam ugledala vrt okupan suncem i more u blizini, odmah me nostalgija za ljetom uhvatila, a onda sam shvatila da i ja imam jedan vrtić na Krku i da ću te moći pomalo kopirati, jer klima je ista, zemlju sam navezla... Onaj jasmin me ostavio bez daha, baš imam idealno mjesto za njega :D Da nisam došetala u tvoj vrt, nikad mi ne bi palo na pamet tako ga posaditi, još sad samo u malo istraživanje...
Baš divne slikice...
|
|
Preko trnja do zvijezda...
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Boljke i cijeli vrt su prekrasni.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svaka tvoja slikica ponovo me vraća tebi!!! Sa slikama iz tvog vrta snivat ću ko beba!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepi plavi cvjetići...Zar ti plavi iris sada cvjeta?
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Cvate,cvate!Kao i potočnice(trišine), a vjeruj mi poslije,svega baš me vesele! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
potočnica ![]() Silvin-jaglac ![]() ljiljani ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja sam se iznenadila da ti irisi cvjetaju već sada. Je li to neka vrsta ranocvatuća? Moji cvatu puno kasnije, doduše to je ona visoka vrsta irisa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |