Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori | Stranica <1 89101112 126> |
Korisnik | ||||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Pitaš li se ti da l' će moja čuka izdržati uzbuđenje posle ove lepote i dočekati Novu 2013.
Egzotika je tvoje drugo ime |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Kamelia,draga,hvala |
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Beti izdrzaces , jaka si ti ,za tebe se ne plasim ali ti saljem |
||||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
|
||||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Dobro nam došla u cvjetno društvo Baš si mi uljepšala dan šetnjom pored tvog cvijećasamo sam u tišini napunila baterije kod tebe, ali svratit ću ti ja redovito, vidim da ti je egzotika jača strana baš kao i meni
A sad jedno pitanjce... Gdje si nabavila ovu ljepoticu???
Clerodendron philipinum
već dugo je neuspiješno tražim. Pošalji nam adresu uzgajivača kod kojeg te egzote nabavljaš, ili nam daj link ako postoji web stranica. Draga, neka ti je sretna i cvjetna Nova godina
|
||||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Bebolino,hvala na poseti i na lepim zeljama koje i ja uzvracam ,Clerodendron imam sigurno 1o godina,nabavila sam ga u Garden centru u BG,ali nikad vise ga nisam videla a idem cesto,to je toliko lepa i zahvalna biljka i nezahtevna,da je stvarno svakom preporucujem,egzote volim i imam ih jos koje nisam pokazala,ali ih nabavljam obicno iz Italije,ili seme ili biljku.
PS.i ovo je vrlo mirisna biljka i velika cvetnica. |
||||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Još jedno pitanje....a li ti je uspjelo razmnožit tu ljepoticu i kako? Uhh, davim te, ali to je jače od mene.
A za ovo što tipkaš u p.s.pališ me na guranje
Svrati malo na moju temu i pogledaj moje egzote, pa ako nešto nemaš a voljela bi imati, slobodno mi se javi u pp
|
||||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
SRSRETNA NOVA
|
||||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Monstera Aralija hvala ali meni veceras nista ne ide ne radi mi photobacket ne ide mi poruka-cestitka od ruke ...bas sam tuzna
|
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
jeste,naravno,ali samo iz korena |
||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
|
||||
|
||||
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
|
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
nisam probala jer mi je ovo bilo lakse,mada nesto ne verujem jer je drvo suplje ...mozda necu da tvrdim sa sigurnoscu |
||||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Sretna ti Nova, okićena srećom i zdravljem!
|
||||
Pozdravi iz Baranje!
|
||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Ja nikad u zivotu nisam ni list prodala,jedino nas granica koci...a nikad mi nije zao i volim da poklonim... |
||||
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Sretna nova godina!
|
||||
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Nije granica problem, šverc-komerc šljaka odlično u oba smjeraisprobano
|
||||
|
||||
Odgovori | Stranica <1 89101112 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |