Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 09:17
Erutrina, smile79smile79smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 09:21
smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 09:30
Za one koji vole kaktuse...
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 22:27
Wanessa pozdrav tebi i tvom prekrasnom cvijeću,ova šarena gladiola  me posebno oduševila.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2013 u 23:20
Wanesa izadji malo da te vidi sunce LOLLOLLOL,ajde daj slike opet kasicica radi,sakricu ti kasicicusmile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 08:42
Unhappy  nema ni na kasicicu
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 10:11
Smail,smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 10:15
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa izadji malo da te vidi sunce LOLLOLLOL,ajde daj slike opet kasicica radi,sakricu ti kasicicusmile79
 Ih, Leona...ti bas zapela...
smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 10:16
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

Unhappy  nema ni na kasicicu
Erutrina,smile79 za tebe!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 10:22
Jos malo cvetica...

Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 11:49
SmileSmileSmile   jeeee stigla terapija  Wink  ono za mene -prelepo, hvala, cekam ... kane - divne, dogodine cu i ja da ih nabavim... gladiole --- ista prica...Thumbs Upsmile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 13:03
predivnosmile71 imaš smisla za fotografijuThumbs Up

P.S.(nije mi jasno da još postoji YugaQuestion
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 20:08

Necu ono hocu ovoLOLLOLLOL...daj jos malo....smile81  i onu EritrininuWinkTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 21:32
Prošetala i uživala u prekrasnim bojama.Inače volim Hemerocalise,a tvoji su posebni,pogotovo onaj svijetlo bež.Zaintrigirali me oni ljiljani i probat ću ih naći.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 21:53
Samo idem gore-dole po stranici i oduševljavam sesmile64smile55 svaka,ali baš svaka biljčica ti je za priču...narandžastu boju nešto nikad nisam volela,al' menjam mišljenje iz korena uz ove tvoje lepojke...prelepo!smile78
The impossible is often the untried.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 15:44
Kod tebe je pravi raj za oči
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 08:52
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

SmileSmileSmile   jeeee stigla terapija  Wink  ono za mene -prelepo, hvala, cekam ... kane - divne, dogodine cu i ja da ih nabavim... gladiole --- ista prica...Thumbs Upsmile78
Erutrina,ove godine mi kane veoma kasne sa cvetanjem,ja ih svake godine sadim,a nabavila sam i neke nove,samo cekam da procvetaju. A gladiole...prosle godine sam imala bas lepe i raznovrsne primerke,sad mi nije jasno zasto ne cvetaju? Vadila sam ih iz zemlje ,i u prolece ponovo posadila, a neke koje sam "zaboravila",prezimile napolju i prve procvetale...smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 08:58
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

predivnosmile71 imaš smisla za fotografijuThumbs Up

P.S.(nije mi jasno da još postoji YugaQuestion
 Mari 5510, hvala ti na poseti i komentaru ,sto se fotografije tice, jos uvek sam amater,ali trudim se da naucim.
P.S.  Na zalost " ta" Yuga vise ne postoji,ali u nekima od nas jos uvek budi nostalgiju .
Pozdravljam te! smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 08:59
Leona,smile79 hvala ti na poseti!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 09:04
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prošetala i uživala u prekrasnim bojama.Inače volim Hemerocalise,a tvoji su posebni,pogotovo onaj svijetlo bež.Zaintrigirali me oni ljiljani i probat ću ih naći.
Camelia, ovaj svetlo-bez hemerokalis je u stvari rozikast,ali cvetovi mu se razlikuju u nijansama od svetlo -bez do roze. 
Hvala ti na poseti,zaista si me obradovala!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.