Mali kamenjar, @kaktus |
Odgovori | Stranica <1 89101112 26> |
Korisnik | ||
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bugice i meni se sviđaju čuvarkuće, a i ti ćeš ih imati |
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
Sponzorirani linkovi | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasni noviteti, i ja imam ovaj prekrasni graptopetalum bellum, boja cvijeta mu je nenadmašna!
|
||
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
noviteti su ti
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Temzi hvala jesi li mislila na moj novitet koji ima cvijet? |
||
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Enrikova nona hvala |
||
||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fany54 slobodno se pridruži mojoj maci ima mjesta pored nje
|
||
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Noviteti divni! Nema ljepšeg u iščekivanju da se cvijet otvori i obraduje te. A tvoje čuvarkuće u tegli kao pravi buket. U tvom kamenjaru je jedna biljka kojoj ne znam ime, a privukla je moju pažnju. Cvjeta žutim kuglicama. Koji je to cvijet?
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da da, upravo na taj sa cvijetom boje ciklame, još ga zovu i Chihuahua flower!
|
||
|
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je, upravo sam na nju mislila. Ma tako su mi slatke te žute kuglice, a i grmić niskog rasta ima lijepu boju i kompaktan je. Moram zapisati ime.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rascvjetani novitet je
|
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepi noviteti i preslatka uspavana njuškica!
|
||
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
||
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@kaktus lijepi primjerak cuvara kaktusa
|
||
Pozdrav iz Zagreba!
|
||
Odgovori | Stranica <1 89101112 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |