Gorski kotar |
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Korisnik | ||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bijelina snježnog pokrivača je prekrasna... a još kada sunce zasja...
Gorski Kotar volim svih 365 (naravno i onaj jedan u prestupnoj!) dana u godini... I nije mi važno da li je snijeg, kiša, sunce, vjetar... nastojim uživati u svakom trenutku... |
||
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
||
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Prekrasne sliki
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Prekrasne slike, kao s razglednice
|
||
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Neopisivo blago koje imaš . Predivno.
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Predivne slikice.
Kod tebe je dosta snijega. Kod mene nije tako, nego su nanosi nanešeni mećavama i jakim vjetrovima. Zatrpaju izlaze i naprave visoke hrpe snjega. Dok postoje i čistine na poljanama gdje uopće nema ništa, ali tuda nitko ni ne hoda. Uglavnom zatrpavalo je u potpunosti vrata u kuće, ulazna vrata od vrtova i ograda. I tako negdje i 2-3 metra iskopati da kreneš dalje. |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Prava zimska čarolija! Prekrasno. Joj kako bih rado prtila taj snijeg, trusila ga sa grana, pravila anđele, sanjkala se...
Zaista imaš mjesto za uživanje!
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Prekrasno, prava zimska idila, a slike su za fotografski natječaj
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Divno!! No ja moj Gorski Kotar ipak više volim ljeti kad mogu šetati okolnim poljima i brdima. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala vam svima na pohvalama!
Ove godine je snijeg prekrasan... suhi, lagan... prava uživancija! Čak i za lopatanje! Možda mi je jedino malo žao (da maloooo...!?!) to da nakon vikenda ova "ravna" bjelina nije više ravna.... Unuci su si stvarno dali truda i sve "izorali"! Najveći im je gušt rušiti snijeg s ograde, tapkati gdje je netaknuto.... hahahahahaha... a obraščići su im... cuveni, cuveni.... |
||
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Prekrasna zimska idila, NinettA
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Samo mogu ponoviti :
prekrasne slikice predivne bijele stvarnosti |
||
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
Kako ti je tamo lijepo
|
||
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Baš je predivno , malo ti zavidim na ovoj ljepoti .
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Predivne sličice NinettA, ali samo za gledanje, no vjerujem da u toploj kući zbilja uživate, a kako ja nisam ljubitelj snijega, čekam sličice proljeća.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hej NinettA, kakvo je stanje kod tebe? Kod mene evo par dana obilna kiša i sve se istopilo.
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |