enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na 100-toj stranici i čestitam na čuvarkućama !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke i od mene na 100 stranici
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretna ti stota,dao bog i toliko godina
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na 100 - toj stranici čistog užitka za nas draga En!
Sukulenti su divni, i baš kao što kažeš, oni barem uživaju po ovoj paklenoj vrućini . |
|
belica,zagreb
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona, čestitke na 100-toj stranici!!!
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na stotoj stranici. A za novinu - slažem se sa M.kaktusom
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonice,čestitka na stotoj stranici
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od čestitke na 100 stranici,
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulentići su odličan odabir za veliku stoto stranicu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila stota ili prva stranica, kod tebe uvijek ima lijepog cvijeća i još ljepše dječice.
Čestitam! |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na stotoj stranici.sukuleni su divni
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na 100-oj stranici,vrijedilo je truda.Sukulenti i čuvarkuće su ti prekrasni.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Otok, i čestitke na 100-toj stranici !!! A cvjeća imamo podjednako . . . . samo me u unučićima šišaš !! A pošto imam 3 sina i 1 kćer, ,možda te i sustignem s tim, iako mi se čini da bi te s cvijetjem lakše nadmašila !! HHmm, roda mi je i noćas prespavala u dvorištu na stupu za struju !! Ne jedna, nego dvije !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Free ja sam dugo čekala unuke jer mi obadva sina tek sa 29 godina imaju prve ali evo tko čeka i dočeka, želim ti ih puno i da budeš sretna s njima, što se tiće rode ja sam nekidan na našoj njivi koju imamo iza povrtnjaka na malom brdašcu vidjela dvije , što se tiće cviječa izgleda da ćemo ga imati onoliki koliko budemo imali vode
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasne paprike možda dobe više vode nego one u povrtnjaku bar je tako kod mene cvijeće se više zalijeva na što više, cvijeće se redovno zalijeva što baš za povrtnjak i ne mogu reći nema baš za sve vodice.
Uvijek volim doći kod tebe |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |