Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 23:59
hvala drage moje :)ja lijenčina tek sad vidim čestitke :)

nadam se da ste svi lijepo proveli protekle blagdane i da će svima iduća godina biti bolja od ove :)

eto prilike da stavim par zimskih sličica...danas sam se još jednom uvjerila kako su se vrijeme i priroda promijenili...ruža mi jedna cvate, a encijan ima pupoljak :) to ću sliknuti sutra možda, a za sad samo par čuvarkuća i abelia :)

abelia je sad skoro ljepša nego ljeti :)

pozz svima :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 14:00
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 21:50
otopio se snijeg i pokazalo se par cvijeteka

encijan cvate

prije koju godinu je ova biljčica do nas stigla od Bromi na jednoj kavici (moja je z drugog izvora ;) ), naravno ja sam zaboravila njeno ime, ali nakon cvatnje prošlog ljeta počele su se stvarati mahune sa sjemenom...jel j tko probao sijati?

i malkice sukulenata

Zagorski bregi
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 22:15

Kod tebe, kontesa, uistino lijepo cvjetno šarenilo. Užitak mi je bio malo pregledati tu ljepotu brega.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 09:43
Baš si me iznenadila sa encijanom!Prekrasan je,ne mogu vjerovati da ti cvjeta,kod mene se ne javlja do proljeća.A sukulenti su me oduševili u onim lijepim teglicama.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 16:58
kako me nije bilo dugo bila sam malo unatrag ma grunt je sve lijepši Big%20smile prekrasne su ehinacee,rudbekije,stolisnik,gailardije ,kokotići...ma ima tu svega krasnooo i ovaj encijan što je provirio je super
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 20:11
Krasan vam je encijan gospođo, još kad smo se zadnji put vidjeli bili ste gospođica. Želim ti sreću i puno  lijepog cvijeća.  smile73
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 16:32
...prelijepi modri encijan  procvao na brijeguClap...a bome kaj je ovo žuto sitno nemam pojma, ali zgodno izgleda...vidim da ti je ceropegia dobila krilaLOL...baš si zgodno složila ove sukulentiće na prozoruSmile...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 20:01
Malo si nam uspjela pokazati tvoje lepe cveteke, u pauzi do novog naleta snjezne "lavine". Vjerujem da si i ti ponovo zatrpana i da se cveteki vise ne vide. Mah,mah, s mojeg brega. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 21:55
Kad će više to proleće da opet uživam u tvojim pakujcima,ehinaceama,čuvarkućama...encijana je lepota gledati,ima prelepu boju
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 23:02
Čini mi se da su žuti cveteki od zimskog jasmina - j. nudiflorum. A kak je encijan, jel ga uopće još vidiš ili ga je zameo snijeg?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 08:45
tak je ana...zimski jasmin je u pitanju Smile
ma niš se ne vidi...opet se skupilo cca pol metra snijega...lopata mi je srasla sa capama...a onaj lik sa ralicom svaki dan zatrpa ulaz u dvorište...počelo me ovo podsjećati na ono pismo bosanca iz kanade LOL

Zagorski bregi
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:50

Prošetala sam po tvom zimskom vrtu Thumbs%20Up

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 18:25
Draga gđa nakon gđica sve po starom , preljepo kao i uvijek, encijan pokzao cvjetić intezivne plave boje prkosi zimi a vidim i sukulenti zbrinuti i uživaju a i meni je užitak doći virtualno kod tebesmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 19:28
Encian je baš lijep,a ceropegiu sam probala posijati i niknula mi je.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 19:30
predivna ceropegia ,sukulenti također...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 12:01
Čestitke majstorici-vrtlarici ti si pravi botanički vrtek složila na bregu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 08:22
Kak je kaj kod tebe Kontee?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 22:04
Draga Konte , sukulenti su ti super lijepi ! Sve kaj je plavo to me odusevljava : encijan govori "ne posustati" , proljece je na pomolu !    smiley7254.gif
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 18:52

ADMIN : ČESTITKE ZA USKRS, BOŽIĆ, ROĐENDANE I OSTALE PRIGODE STAVLJAJTE OVDJE: Sve najbolje želimo...  

belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.