Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 99100101102103 104> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje :)ja lijenčina tek sad vidim čestitke :)
nadam se da ste svi lijepo proveli protekle blagdane i da će svima iduća godina biti bolja od ove :) eto prilike da stavim par zimskih sličica...danas sam se još jednom uvjerila kako su se vrijeme i priroda promijenili...ruža mi jedna cvate, a encijan ima pupoljak :) to ću sliknuti sutra možda, a za sad samo par čuvarkuća i abelia :) abelia je sad skoro ljepša nego ljeti :) pozz svima :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otopio se snijeg i pokazalo se par cvijeteka
encijan cvate prije koju godinu je ova biljčica do nas stigla od Bromi na jednoj kavici (moja je z drugog izvora ;) ), naravno ja sam zaboravila njeno ime, ali nakon cvatnje prošlog ljeta počele su se stvarati mahune sa sjemenom...jel j tko probao sijati? i malkice sukulenata |
|
Zagorski bregi |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe, kontesa, uistino lijepo cvjetno šarenilo. Užitak mi je bio malo pregledati tu ljepotu brega. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me iznenadila sa encijanom!Prekrasan je,ne mogu vjerovati da ti cvjeta,kod mene se ne javlja do proljeća.A sukulenti su me oduševili u onim lijepim teglicama.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako me nije bilo dugo bila sam malo unatrag ma grunt je sve lijepši prekrasne su ehinacee,rudbekije,stolisnik,gailardije ,kokotići...ma ima tu svega krasnooo i ovaj encijan što je provirio je super
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan vam je encijan gospođo, još kad smo se zadnji put vidjeli bili ste gospođica. Želim ti sreću i puno lijepog cvijeća.
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prelijepi modri encijan procvao na brijegu...a bome kaj je ovo žuto sitno nemam pojma, ali zgodno izgleda...vidim da ti je ceropegia dobila krila...baš si zgodno složila ove sukulentiće na prozoru...
lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si nam uspjela pokazati tvoje lepe cveteke, u pauzi do novog naleta snjezne "lavine". Vjerujem da si i ti ponovo zatrpana i da se cveteki vise ne vide. Mah,mah, s mojeg brega.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad će više to proleće da opet uživam u tvojim pakujcima,ehinaceama,čuvarkućama...encijana je lepota gledati,ima prelepu boju
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da su žuti cveteki od zimskog jasmina - j. nudiflorum. A kak je encijan, jel ga uopće još vidiš ili ga je zameo snijeg?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tak je ana...zimski jasmin je u pitanju
ma niš se ne vidi...opet se skupilo cca pol metra snijega...lopata mi je srasla sa capama...a onaj lik sa ralicom svaki dan zatrpa ulaz u dvorište...počelo me ovo podsjećati na ono pismo bosanca iz kanade |
|
Zagorski bregi |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam po tvom zimskom vrtu |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gđa nakon gđica sve po starom , preljepo kao i uvijek, encijan pokzao cvjetić intezivne plave boje prkosi zimi a vidim i sukulenti zbrinuti i uživaju a i meni je užitak doći virtualno kod tebe
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Encian je baš lijep,a ceropegiu sam probala posijati i niknula mi je.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna ceropegia ,sukulenti također...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke majstorici-vrtlarici ti si pravi botanički vrtek složila na bregu
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak je kaj kod tebe Kontee?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Konte , sukulenti su ti super lijepi ! Sve kaj je plavo to me odusevljava : encijan govori "ne posustati" , proljece je na pomolu !
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ADMIN : ČESTITKE ZA USKRS, BOŽIĆ, ROĐENDANE I OSTALE PRIGODE STAVLJAJTE OVDJE: Sve najbolje želimo... |
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 99100101102103 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |