moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 150> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam kako to da sam u šetnji zaobišla tvoj vrt, ali za pohvale nikad nije kasno
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A kaj ti misliš, ako se uvijek ne javim, da ne pratim novotarije po tvom vrtu? Obično je kod tebe gužva pa samo promatram iz prikrajka
![]() Bez brige ništa mi nije promaklo
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
pa i ja te dočekala ..... ne mogu prezimiti,moraju u kuću
hvala na pohvali |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hana jel mogu poincijane prezimiti vani u našoj klimi? Ceratostigma mi je predivna.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Fuksija na prvoj slici su isto albicije ali od Natalije - one su manje jer sam ih kasnije sijala.Jedva čekam slike tvojih egzota
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana, sta ti je to na 1. slici na ovoj stranici?
Sve ove egzote, sto imam sam sijala ove godine, pa ne znam kako ce prezimiti, bas me strah, da ti pravo kazem. Slikat cu ovih dana sve egzote, pa ces vidjeti, imam cijelu prasumu. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baš tak ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fala Hanić, bumo druge godine probali.....moramo nekaj ostavit i za dogodine, kaj ne? Kad ti imaš, ko da i ja imam.... |
|
![]() |
|
fala mali, a bude do godine još asarina.Trebala si prije reći da je gecrkt - poslala bi ti drugu
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super su nove fotkice, ali moram izdvojit žuti paradajzek, baš je odličan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
poincijana isto od Natalije - hvala draga! ![]() ispod njih niče nešto-nemam pojma kaj, sijala sam nešto ali nije nicalo pa sam u tu teglu stavila poincijanu - sad je niklo obadvoje ali ne znam kaj je ovo drugo |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga Fuksija! Kak ti prezimljuje delonix? Ja nisam mogla vjerovati kad je niknuo za doslovno tri dana... nadam se da je najgore za nama... možeš ti svojeg uslikati? Molim te? A ceratostigmu ti skupim sjeme ak napravi
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana,bas ti lijepo napreduju albicije i hibiscusi.
Jako mi je drago sto si stavila slike. Ja imam 3 vrste cassie; Grandis, Senna i Corymbosa, ali ce mi cvjetati samo senna. Hana, imam ja puno egzota, samo mi je dosta led unistio, pa kada se malo oporave, sve cu slikati i staviti slike u moj vrt, pa ces vidjeti. Ja imam isto delonix, jako je velik. Jako ti je lijepo sve cvijece, ovo plavo ceratostigma nisam nikada vidjela, prekrasno je, zaista. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |