monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 138> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijedlog je odlican ! Prijavljujem se kao kupac ! |
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra Vilo, ako si zainteresirana, javi mi se u pp... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pozdrafćek monsili. lijepo to kod tebe,pripravak Bogova u opticaju, moj tek 25 ovog mj. jedva čekam...ima da sve bude zaliveno, poliveno, namackano sa njime :)naravno, najviše moji ljubimci rajčičasti...zanima me koliko će mi trajati 50 litara...jedino znam da ću sad morati raditi još jednu turu da mi nedaj Bog usfali za vrt...
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuuuu draga, moram reći ti si onda pametno uradila, kad spominješ 50L ! A ja blenta, blentasta radila to na malo,onako čisto za probu, pa sad nije ni čudo da ga nemam nikad dosta! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bok, Monstera...nisam duze bila na forumu pa da te malo posjetim:).
Vidim da je enzim jos aktualan. I ja radim drugu turu. Na zalost, nisam fotkala napredak svojih biljaka uz zalijevanje enzimom jer sam zalila samo jednom. Ali i to jednom je bilo dovoljno da mi se npr. fikus oporavi...borila sam se dugo sa stitastim usima na njemu, a listovi su mu skoro skroz otpali. Usi sam ispirala vodom i rucno micala. Sad kao da ga je enzim razbudio...usiju vise nema, a krosnja se jako popunila. Sve ne vjerujem da su usi otisle. Vjerojatno je biljkica uz pomoc enzima stekla bolji imunitet. Tako je vec mjesec dana, jupiii! |
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da, dobila sam par reznica hibiskusa kucnog pa me zanima bi li u vodu gdje ih drzim da puste korijen mogla staviti i par kapi enzima?
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Monstera mogla bi otvoriti posebnu temu o enzimu ipak si ti prva počela o njemu pisati :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magi da znaš da si me jako razveselila ovim podnesenim izvješećem o napretku fikusa...Stvarno sam Hvala tebi i svima koji su mi iskazali svoje povjerenje što se Enzima tiče ! Ljubim vas sve, divni ste ! A za hibije, ja bih to ovako uradila...naravno da ih smiješ zaliti s Enzimom, ali gledaj da to bude nešto slabiji omjer nego kako se inače dodaje u vodu. Bocni reznice u teglicu i sve skupa stavi pod plastičnu bocu koja gore ima čep. Možeš boci dolje djelomično odrezati dno i teglicu s tim reznicama staviti unutra i okolo zalijepiti trakom....ili ćeš dno boce totalno odrezati i onaj dio kojim poklopiš teglicu zalijepiti za istu, a gore staviš čep i nekoliko dana ne diraj...kad krenu pupovi na hibijima, tek tada povremeno proluftaš bocu i pogledaš da je zemlja vlažna, ako nije slijedi otvaranje, zalijevanje, pa opet isto, zalijepiš natrag...kad su se pupovi uvelikie počeli razvijeti, čep skineš totalno i ostaviš reznice još neko vrijeme da tako žive...kad ti lagano popune bocu, skidaš je i pogledaš korijen, ako se stvorila lijepa " mreža od korijenja", slobodno ih možeš presaditi svakog zasebno..nadam se da sam bar malo pomogla....imam hrpu takvih nekih reznica, eno ih tjeraju ko blesave...Neću reći da mora biti do Enzima, ali sve je moguće... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim draga, da znaš da vjerojatno i hoću, ali ne polažem nikakvo pravo na njega, mogu samo reći da možda malčice imam malo više prava samo ovdje, na ovom forumu, što se Enzima tiče, jer iako je možda netko i prije znao za njega, nije se nitko usudio prvi pokrenuti to klupko da se odmota, niti probati eksperimentirati s njim....Inače doktorica Joean Oon je zaslužna za njega... Eto ja mogu samo još spomenuti, on nije samo čudotvorna otopina za zdrave biljke, nego i naše polumrtve ili polužive, bolesne i otpisane biljke kako god hoćete, diže iz " mrtvih". |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oh baš sam se zainteresirala
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajči, pričekaj rezultate, onda ćeš mi reći kakva su tvoja saznanja.... Ustvari to moraju tvoje biljke dokazati... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne bih ipak zapostavila ovu moju temu, moram i ovdje podijeliti neke slikice s biljkama koje su se zahvaljujući Enzimu počele buditi.... Istina da je tema povrtna, ali ako znamo da je vezano za Enzim, nadam se da mi nećete zamjeriti što ću svoje neke cvjetiće staviti ovdje... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 100101102103104 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |