Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako je draga Sarajka,to nam je zajednicka ljubav,i ja tvoje biljkice pazim i mazim jer zamisljam nekoga umesto njih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Aralija,kako kasno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Beti,draga, ![]() |
|
![]() |
|
Alexandra ![]() Ako nesto ne uspe repriza uvek .... |
|
![]() |
|
Uh,Wanesa,znam da me volis ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opet malo kasnim, raskoš boja a nadasve sličica jutarnjeg neba išarana tragovima aviona, prava profi slika
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja se draga radujem biljkicama koje sam od tebe dobila,ali i od drugih dragih naših cvjetoljubaca,ma ko bi sve popamtio od koga sam sve dobila,no zato i jesmo tu da jedna drugu obradujemo,a tvoje biljkice su zaista super,uživanje je šetkak kroz tvoj raj od biljkica
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Potpisujem i potvrđujem svako slovce ![]() ![]() ![]() I reznice hibića super napreduju ![]() ![]() Veliki pozdrav ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
zavirujem i ja cesto....mada na brzaka...posla uvjek...alu svaki put sa uzivanjem setam i razgledam
ps: kasija klijala...eritrinu jos cekam...a i ostalo posijano.... pa da znas da ce i ovdje u B.Luci moje dvoriste da krase tvoje preljepe biljcice a Cestrum el. pravi ukras mog prozora kai i ja nestrpljivo ceka proljece |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Leona,tvoje biljke krase mnoge domove u celoj Srbiji,a i sire. Pouzdano znam da si obradovala i usrecila mnoge ljude svojim biljkama i semenjem koje si delila tako nesebicno. Imas veliko srce i dusu ,i prava je sreca imati tebe za prijatelja.
Da ne duzim dalje,nego slike na sunce,svaka tvoja slika je prava blagodet za nas,obicne smrtnike!Pozdrav!!! |
|
![]() |
|
Dragi Sojo,u pravu si....... ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Draga Gago, lepih slika nikada dosta...
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Beti,moja draga,nisam se uspavala,hvala ti na poseti,nego mi se cini da su posete slabe u mom dvoristu ,valjda sam ljudima dosadila odjednom puno slika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Svratim jednom,svratim drugi put...nema sličica,nema nikoga...ili si zaokupljena sejanjem pa nemaš vremena,il' si nam se uspavala
![]() ![]() javi se,pojavi se... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tijo,ako je od srca.....i tebi hvala od srca..... ![]() |
|
![]() |
|
Marta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga,ma ti si dobra dusa i kod tebe ce zbog toga da procveta,samo malo strpljenja,a zato sve ostalo ti je prelepo,hvala i vrlo mi je drago sto te vidim u poseti ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dobro došla od srca :)
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Leona31,moglabih setati Tvom vrtom dan i noc i nebih "nasitila"oci...sve je vrhunso uskladjeno.Moje omiljene kamenare su perfektne.Pozornost mi privukle Tvoje saksije,planiram i ja u proljece nesto slicno pokusati,predivne su.Sada znam gdje cu cesto zavirivati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je sto te vidim,a ne brini za Visibabe,to im je dobrodoslo malo kasnije ce izviriti ali nista im nece naskoditi,cak stavise dobro im je ucinio TM. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |