Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure kaj ste se uključilu u prepoznavanje, al Dadi još veći hvala na imenu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
*lady750* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
ako je to ovo na što ja mislim kod nas to zovu mace. rastu obično po šumi i sli uz vodu. za uskrs kod nas se na njih jajca vjesaju. ima male pupice mucaste, ko plisane. ali ne izgleda mi to ovako koliko mi se cini ??
|
|
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
|
![]() |
|
*lady750* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
balalaykino -
|
|
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Molim znalce da mi netko kaže koje je ovo Božje drvce,trebam latinski naziv!? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
monstera možda Calycanthus floridus
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Mislim da imaš pravo Natalija,sad kad malo bolje razmislim jednom davno sam se srela s tom biljkom,ali nažalost nije mi uspjela i nisam joj zapamtila stručni naziv.Dobila sam je od čovjeka koji je samo rekao da on zna da se ta biljka zove Ananas i ništa više nije znao reći.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Baš sam htjela pitati dal cvijet miriše na ananas. Ja ju imam,zovemo ju samo " ananas biljka" jer pravo ime nisam znala do sada.
|
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
jesi je pokusala razmnozit reznicama ili povaljenicom? |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nisam,nikad.
|
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
pokusaj...pise da se rako razmnozava ne samo sjemenom
|
|
![]() |
|
Nikad nisam skupljala sjeme od nje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
koji je ovo grmic?
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Probaj staviti malo veću sliku, ovo se slabo vidi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
milice možda je niknuo neki pakujac...oni imaju zaobljenije rubove, ali mislim da imam jednog sa jako sličnim listom, baš ću sutra pogledati u vrt
sanjalice, slika je stvarno premala, mada mi listovi sliče na mahoniju - jesu li oštri i malo tvrđi? |
|
![]() |
|
evo bolje slike, nadam se
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mislim da je to jedno invazivno stabalce..okiti se smeđe-crvenim metlicama...kod nas su ga zvali Rus, jer okupira puno prostpra!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sanjalice, mislim da je lovro u pravu - ailanthus altissima, brzo okupira prostor oko sebe
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Natalija, hvala, ostavit ću ga da raste pa ćemo vidjeti da li će cvjetati i onda će netko znati sigurno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |