Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 133> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sada si već sve orezala, okopala, donijela zemljice gdje je potrebno, nadomjestila biljčice koje su dobile noge
![]() Pa bi sada mogla sletjet i koja sličica, ma neznaš kak je nestrpljivo čekam, a i ostatak ljudi koji svako malo virne na tvoju stranicu!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma bi ja stavila al fakat se nema šta vidjeti čak niti kod mene ne cvijeta skoro niš nažalost moj vrt je trenutna pustoš moj susijed ima ogroman bor u vrtu koji je skoro nad menom sa svojom prevelikom krošnjom osim što imam hrpu iglica po vrtu i ko luda mara ih stalno skupljam ,pa onda one odurne gusijenice(prelac),pa pelud od koje nemogu niti disat a kamoli da otvorim tih mjesecdana prozor i naravno hlad jedan nemogući hlad sve dok sunce ne dođe popodne tako da npr.kod njih naravno ostići naveliko cvatu kod mene nema skoro niti pupoljaka...mislim da ću u jednu "akciju" jer jednostavno je osim sveha taj bor i velika požarna prijetnja kući pa prema tome koliko god ja volila te biljke mislim da ću morat nešto poduzeti..a slikice će doć bez brige
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma ti lijepo susjedu serviraš priču da se iz bora, kada puše jači vjetar čuje strašno pucketanje, (pogotovo ako susjed nije stalno u toj kući), prestrašiš susjeda, još ako pušu vjetrovi prema njegovoj kući, poplašit će se ka se ne sruši na njegovo!!! Častiš par susjeda, ili par tvojih prijatelja, da te podrže, malo zatreptaš okicama, MOŽDA USPIJE!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo da malo pokažem mog još uvijek uspavanog vrta nažalost susjedova krošnja bora dobro usporava buđenje pa je još uvijek sve u svemu pusto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga duda baš justros mislim na tebe, e vo samo što sam sjela za komp a tvoj vrt posebno kamenjar me baš oduševio, nedavno me naša gia pitala za sjemenke bamnje za tebe i evo danas sam nabavila pa pošalji adresu na pp da ti pošaljem ,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Fany54
![]() Dudo i tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
halo cure bok hvala na obilasku makar još vrt nije baš reprezantativani
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasno, prekrasno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej cure danas ću ja stavit ostale slike jučer bia ročkas pa stalno neko kuckuc na vrata pa pićence pa kolačić tak da nisam bila u stanju naveče stavljat slikice
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hajde i ja ćekam nove slikice,uvijek se veselim njima.
![]() Veliš dere bura,mi nemamo ni buru,ni jugo,ni košavu,ali vjetar puše kao da sam na vrhu Velebita.
![]() I imali još koji kolačić ili pičence od ročkasa
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vazno je da se budi i da se zeleni
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Lijepo je kod tebe, bez obzira sto se tek budi sve...a to za bor te razumijem, mi smo imali hladinu ogromnu od susjedinih 5 oraha, ali hvala bogu jesanas ih je porezala... PUNO JR LJEPSE I SUNCANIJE SADA¨!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si nam pokazale lijepe slike. Osim mnoštva lijepih biljaka kod tebe ima uvijek i puno krasnih detalja, kamenčića, školjkica, lijepih pitara...
Ona biljka "koju mora imati svaka dalmoška kuća" (i primorska kuća) je aspidistra. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |