Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 10:32
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

Kad je vrijeme da ih presadim svakog u svoju teglicu? Jos stoje svi skupa u posudi u kojoj su klijali i griju se na suncu.

Možeš ih presadit ako su razvili bar 4 listića, samo pazi da ne oštetiš korijenčić (ima samo jedan) koji raste u dubinu. Sretno
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 06:25
hvala vam

tara ma nije trebalo nikakvo strpljenje i živci, samo sam ih stavila na oko ovu zimu 8a i fridinog prošlu), u dnevnom boravku na kuhinjskom ormaru, tako da im je toplo i da ih ne zaboravim zaliti pošto su još bebe
a i da ih povirim svaki dan i primjetim kakav problem, ako bi došlo do toga

jedva čekam da ih iznesem vani, na sunce i dam im malo prihrane
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 09:04
pa mislim da ih možeš pomalo nositi van ja svoje već skoro tjedan dana nosim van pa navečer vraćam unutra... i svakako ih presadi u veće posude bolje će ti rasti tu sam grešku i ja napravila sa svojima bili bi veći da sam ih prije presadila

inače baš su ti lijepi natalija :)
Per aspera ad astra.

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 18:01
Moji veliki ostaju vani i po noći :/
Ne da se meni to seljakati stalno Embarrassed
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:52

Večeras sam se vratila doma, nakon puna dva tjedna španciranja i evo što me je dočekalo.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:56

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:57

Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:59
smile94
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:00
draga, što ima problema?Vidim da je sve ok!
Moji -tvoji brbači su bobro,dvoje,a dvoje zaostaju,sada ih već trebam i presaditi,što ti misliš?Tongue
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:00
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

smile94
smile78

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:03
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

draga, što ima problema?
Moji -tvoji brbači su bobro,dvoje,a dvoje zaostaju,sada ih već trebam i presaditi,što ti misliš?Tongue
Malo problema ima, ali sve je to zanemarivo.
Slobodno ih presadi, samo pazi na korijenčićEmbarrassed ustvari, samo ih premjesti u veću teglicu s dobro propusnom zemljom i ne briniWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:08
Moji novi stanariEmbarrassed čekaju zasluženi tretmanWink

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:18
Bebolina bravo cekamo nastavak
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:21
Sutra ću ih skockati, dovesti u red i tek onda sve poslikati. Ovo je bila samo najavaLOL
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 08:59
meni se plače jedan jednogodišnjak mi počeo trulit dolje..bio mi čudan niš ne baca nove listove i ja otkopala a ono trulo odrezala sam sve trulo i namazala medom sad hoće li se oporaviti neznam jer dosta je bilo već zahvaćen...

bebi koliko ga držim dugo van zemlje? dok ne zaraste? samo jednom mažem medom ili?
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 09:29
Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

meni se plače jedan jednogodišnjak mi počeo trulit dolje..bio mi čudan niš ne baca nove listove i ja otkopala a ono trulo odrezala sam sve trulo i namazala medom sad hoće li se oporaviti neznam jer dosta je bilo već zahvaćen...

bebi koliko ga držim dugo van zemlje? dok ne zaraste? samo jednom mažem medom ili?
Žao mi je za bebaća, ali ako je puno trulež zahvatila, bojim se da od njega eće biti nišaConfused Samo se jednom namaže medom i ostavi van zemlje bez zalijevanja i bez špricanja. Rana će zarast brzo, samo treba vidjeti da li će se trulež nastaviti iznutra.
Držim ti figeda se oporavi. Da te utješim,jedan moj veliki nijepreživio moje odsutstvo, ista pričaOuch
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 09:59
:( baš mi žao... vidjeti ću hoće li preživjeti izrezala sam sve pa valjda neće se opet pojaviti ako uopće preživi
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 14:56

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 14:56

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.