Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 104105106107108 136> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mojih ljepotaneka
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su vam cure
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako god da se zovu svi su lijepi. Zaista čovjek ne zna za koji se odlučiti. Moji su se počeli otvarati, slikat ću da vidite. Za sad imam tri, ali na ovom dugačkom zidu kojeg planiram oplemeniti clematisima imam prostora još za 4-5 i to ću uskoro posaditi. Ne znam za koju skupinu se opredjeliti. Čitajući vaše postove zaključila sam (nadam se da nisam pogriješila) da 2. skupina cvjeta dva put u toku vegetacije. Ako je to tako onda bi najbolje bilo njih posaditi, zar ne.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gricka, prekrasan ti je taj dupli, isplatilo se čekati da se podupla |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Anaida, Gricka predivni su vam ljepotani!!
tu su dva clematisa, samo će oštro oko primjetit razliku |
|
Neka se sve zeleni
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su preljepi i jako im je teško odoliti sve jedan ljepši od drugoga
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, joj, ljepote!!!! Bravo, njegujte ih, pazite i slikajte pa i nas obradujte sličicama.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Bebolina, Gricka, Kelatis.....
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.ruppel
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su Klimatis
Irenaidani i tvoj je jako lijep, šteta što je u tegli
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,bravo,preljepi su VAM !
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis, prekrasni su i kolko ih samo ima . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetanje mojeg je gotovo. Skoro sve latice su otpale.
I dalje uživam u zelenoj ogradi prekrivenoj listićima. |
|
zribal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad prije Maggie, pa moji tek otvorili po jedan cvijet. Na nekima ima još dosta pupova, a neki baš i ne. No, ja se radujem svakom novom cvjetiću. Kad su tvoji počeli cvjetati. Je li to takva vrsta ili živiš na jugu.
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Star je četiri godine. |
|
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene zanima je li ovo klematis???davno sam nesto posadila iza kuce uz ogradu,sjecam se da su cvjetovi na pakiranju bili plave boje,i onda kad je izniklo netko od ukucana je kosilicom lijepo sve pokosio,i moj psic mi je prije mjesec dana pokazao tu mladicu koja se borila za opstanak,znaci tu je vec vise od 5 g. i ne da se...
|
|
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Robby
Novo sjeme Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma pokopat ću se, moji svi tek u pupovima, neznam zakaj kod mene svo cvijeće kasnije cvate, ruže i sve, nemreš dočekat....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Odgovori | Stranica <1 104105106107108 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |