Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 113>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 23:31
Sara,hvala na receptu za domaći prajmer.Još ga nisam isprobala na staklu nego samo na etuiju od skaja.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 11:53
ehej bokić svima!Ja il sam bedasta il kaj al ja na fejsu nemrem naći tu stranicu s kuglicama.Klara jel mi možeš dati link od te stranice ....curke vi kažete u intersparu,onda sutra idem tam da vidim,inače zadnji put dok sam bila nije ih bilo il ja nisam vidla ha ha...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 11:58
nisi, draga,
fejs blesira...

ne znam koja je cijena u Intersparu ove godine,
prošle sam 6 komada platila oko 20kn...
a kod ovih na fejsu su ti iste takve po 1 kunu komad...

evo link:
http://www.facebook.com/repromaterijali.suvenirinakit

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 12:51
E super...javim se s informacijama kasnije    
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 21:18
Javljam iskustva za domaći prajmer.Danas mi je super hvatao na jako glatkoj plastici,ali nikako na inoxu.Morala sam posprejati sa original prajmerom da mi kasnije nebi odbijalo boju.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 21:23
Ideja za mame-tete salvete sa malom djecom.U Lidlu ima kartonskih bubnjeva sa 45 dag čipsa s paprikom,sniženo na oko 25 kn.Oblik kao nekadašnji deterđent Dash.Poklopac,ručka.Idealno za sitne igračke ili možda suhu pseću hranu.Dobro se može dekupažirati,zauzima malo mjesta.Ja bi držala unutra deterđent ali sam si to pitanje riješila sa plastičnom kutijom.
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 16:39
hvala na informaciji..a inox je vjerojatno zeznuta stvar..znam koliko je gladak..< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 21:36
Ajme što sam se uljenila.Nikako da nešto izađe iz moje radionice.A brzo će Božić pa će biti panike i mjenjanje dana za noć.Još moram i swap napraviti,a neznam što bi.Sad radim doslovno 5 stvari odjedanput,ali sporo i ljeno.Svaki dan po malo.A i s idejama stojim loše.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 22:49
Kiki ja mislila da sam samo ja takva ovih dana, mora da je ipak nešto u zraku.smile60
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 06:41
Ni ja ništa ne radim krenem pa odustanem mislila sam da je zbog depre ili majstora u kuči kad izgleda da je to nekaj u zraku ljengitis i nedostatak volje
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 16:42
Halo cure,ja bila bolesna nekakva viroza me vdrapila užas...i ja sam u zaostatku,a imam za napraviti toliko kuglicaaaa...još nemam volje za ništa...i Klara46,našla ja ono na fejsu preko sina pa ću krenut s naruđbom
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 08:54
ajde, baš mi je drago...
mislim, ne zbog viroze,
već zato što si uspjela pronaći na fejsu... Embarrassed

imaju koješto, a vrlo su povoljne cijene... Smile

Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 11:57
Sad se baš moja cura raspituje (ja nemam fejs) kaj imaju od asortimana jer mi trebaju i kukice za kuglice i tak,mislim da bi mi bilo najpametnije otiči tam kad nemaju puno slika na fejsu...
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 16:55
Klara hvala na uputi gdje je chemako,sad mi je sve bistro jesam iz zagreba ali je Vukovarska velika poa bi se natražila i možda odustala
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 23:25
Ja sam godinama radila u tom kvartu.Ulica Palić.U tu zgradu sam išla po gablec.A starci su mi tu živjeli kad sam se rodila.Sutjeskine poljane.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 00:30
Ljudi moji na našem CIF-u se pojavila pa nestala reklama za stranicu www.dekostudija.lt na kojoj nema čega nema za hobi i dekupaž.Cijene su u eurima.Jeli neko pronjušio može li se naručiti?Ja sam u tome loša.Pej pal i to.Za sad sam naručivala samo iz Hrvatske.Ima i slavna tzv "Nostalgija"kolekcija salveta.
Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 11:51
Kiki evo ja sam sad bila na njihovoj stranici koliko vidim može se naručiti...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 12:09
pitanje je koliko je isplativo...
jer, tarifa za slanje u države koje nisu u Europskoj uniji je drugačija...

našla sam na stranici podatak:

Shipping* for Non-European Union countries

• Small Packages (2KG limit) - 13,92 EUR
         Medium-Wholesale packages (Up to 2KG) - contact us

14 eura za poštarinu je malo too much... Confused

ono što je bitno prilikom naručivanja izvana
je da ukupna cifra (znači uključujući i shipping) ne prelazi 160kn..
za sve iznad tog iznosa deru carinu kao sumanuti
i na kraju dođe ko da ste naručili salvete sa zlatnim nitima...
ljetos sam imala vrlo neugodno iskustvo zbog neznanja
pa sam naručila u vrijednosti nešto većoj od 250 kn
vodeći se logikom da kad je već visoka poštarina da se barem koliko-toliko isplati...
- oderali su mi još i carinu i troškove carinskog postupka
i plus firma koja vodi carinski postupak svoje troškove...
na kraju se cifra utrostručila... Cry

70kn su mi naplatili telegram da je pošiljka zadržana na carini,
koji mi je stigao u petak oko šest popodne (a firma radi do 4 i do ponedjeljka
u firmi više nema nikoga - žalila sam se pismeno na to,
ali je stigao odgovor da je takva procedura i da moram platiti i tih 70kn)...
plus ležarina kroz vikend, pa njihovi troškovi jer ne možete sami obaviti
carinski postupak već vas mora zastupati ovlaštena firma...
ma, čista pljačka...
ubila sam se objašnjavajući da se radi o običnim, najobičnijim papirima i salvetama,
ali to na žalost nikoga nije bilo briga...

p.s.
Dalija, draga, nema na čemu... Smile
ne bih ni ja znala točno objasniti,
neg kak nisam iz Zg onda nađem na netu pa ugnjavim sina da mi ode po to (on je u Zg)...
uvjeravala sam ga kak mu je to pod nosom,
jer je on kod Trešnjevačkog placa a Vukovarska mu je malo dalje
pa je na kraju ispalo da mu to i nije baš skroz pod nosom i da mu treba više od 10 minuta,
zato igrom slučaja i znam koja je tramvajska stanica...
dobro da ga nisam poslala da ide to zbavljat pješice...  LOL

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 15:00
Klara,hvala na vrijednom infu.
Na vrh
jasmina73 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasmina73 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 18:21
Joj ja pokušavam al on neće pa neće stavit mi slićice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.