Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sara,hvala na receptu za domaći prajmer.Još ga nisam isprobala na staklu nego samo na etuiju od skaja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jasmina73 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 32 |
ehej bokić svima!Ja il sam bedasta il kaj al ja na fejsu nemrem naći tu stranicu s kuglicama.Klara jel mi možeš dati link od te stranice
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
nisi, draga,
fejs blesira... ne znam koja je cijena u Intersparu ove godine, prošle sam 6 komada platila oko 20kn... a kod ovih na fejsu su ti iste takve po 1 kunu komad... evo link: http://www.facebook.com/repromaterijali.suvenirinakit |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jasmina73 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 32 |
E super...javim se s informacijama kasnije
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Javljam iskustva za domaći prajmer.Danas mi je super hvatao na jako glatkoj plastici,ali nikako na inoxu.Morala sam posprejati sa original prajmerom da mi kasnije nebi odbijalo boju.
|
|
|
|
![]() |
|
Ideja za mame-tete salvete sa malom djecom.U Lidlu ima kartonskih bubnjeva sa 45 dag čipsa s paprikom,sniženo na oko 25 kn.Oblik kao nekadašnji deterđent Dash.Poklopac,ručka.Idealno za sitne igračke ili možda suhu pseću hranu.Dobro se može dekupažirati,zauzima malo mjesta.Ja bi držala unutra deterđent ali sam si to pitanje riješila sa plastičnom kutijom.
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
hvala na informaciji..a inox je vjerojatno zeznuta stvar..znam koliko je gladak..< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
|
Ajme što sam se uljenila.Nikako da nešto izađe iz moje radionice.A brzo će Božić pa će biti panike i mjenjanje dana za noć.Još moram i swap napraviti,a neznam što bi.Sad radim doslovno 5 stvari odjedanput,ali sporo i ljeno.Svaki dan po malo.A i s idejama stojim loše.
|
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kiki ja mislila da sam samo ja takva ovih dana, mora da je ipak nešto u zraku.
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ni ja ništa ne radim krenem pa odustanem mislila sam da je zbog depre ili majstora u kuči kad izgleda da je to nekaj u zraku ljengitis i nedostatak volje
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Halo cure,ja bila bolesna nekakva viroza me vdrapila užas...i ja sam u zaostatku,a imam za napraviti toliko kuglicaaaa...još nemam volje za ništa...i Klara46,našla ja ono na fejsu preko sina pa ću krenut s naruđbom
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ajde, baš mi je drago...
mislim, ne zbog viroze, već zato što si uspjela pronaći na fejsu... ![]() imaju koješto, a vrlo su povoljne cijene... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sad se baš moja cura raspituje (ja nemam fejs) kaj imaju od asortimana jer mi trebaju i kukice za kuglice i tak,mislim da bi mi bilo najpametnije otiči tam kad nemaju puno slika na fejsu...
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Klara hvala na uputi gdje je chemako,sad mi je sve bistro jesam iz zagreba ali je Vukovarska velika poa bi se natražila i možda odustala
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Ja sam godinama radila u tom kvartu.Ulica Palić.U tu zgradu sam išla po gablec.A starci su mi tu živjeli kad sam se rodila.Sutjeskine poljane.
|
|
|
|
![]() |
|
Ljudi moji na našem CIF-u se pojavila pa nestala reklama za stranicu www.dekostudija.lt na kojoj nema čega nema za hobi i dekupaž.Cijene su u eurima.Jeli neko pronjušio može li se naručiti?Ja sam u tome loša.Pej pal i to.Za sad sam naručivala samo iz Hrvatske.Ima i slavna tzv "Nostalgija"kolekcija salveta.
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki evo ja sam sad bila na njihovoj stranici koliko vidim može se naručiti...
|
|
![]() |
|
pitanje je koliko je isplativo...
jer, tarifa za slanje u države koje nisu u Europskoj uniji je drugačija... našla sam na stranici podatak: Shipping* for Non-European Union countries
14 eura za poštarinu je malo too much... ![]() ono što je bitno prilikom naručivanja izvana je da ukupna cifra (znači uključujući i shipping) ne prelazi 160kn.. za sve iznad tog iznosa deru carinu kao sumanuti i na kraju dođe ko da ste naručili salvete sa zlatnim nitima... ljetos sam imala vrlo neugodno iskustvo zbog neznanja pa sam naručila u vrijednosti nešto većoj od 250 kn vodeći se logikom da kad je već visoka poštarina da se barem koliko-toliko isplati... - oderali su mi još i carinu i troškove carinskog postupka i plus firma koja vodi carinski postupak svoje troškove... na kraju se cifra utrostručila... ![]() 70kn su mi naplatili telegram da je pošiljka zadržana na carini, koji mi je stigao u petak oko šest popodne (a firma radi do 4 i do ponedjeljka u firmi više nema nikoga - žalila sam se pismeno na to, ali je stigao odgovor da je takva procedura i da moram platiti i tih 70kn)... plus ležarina kroz vikend, pa njihovi troškovi jer ne možete sami obaviti carinski postupak već vas mora zastupati ovlaštena firma... ma, čista pljačka... ubila sam se objašnjavajući da se radi o običnim, najobičnijim papirima i salvetama, ali to na žalost nikoga nije bilo briga... p.s. Dalija, draga, nema na čemu... ![]() ne bih ni ja znala točno objasniti, neg kak nisam iz Zg onda nađem na netu pa ugnjavim sina da mi ode po to (on je u Zg)... uvjeravala sam ga kak mu je to pod nosom, jer je on kod Trešnjevačkog placa a Vukovarska mu je malo dalje pa je na kraju ispalo da mu to i nije baš skroz pod nosom i da mu treba više od 10 minuta, zato igrom slučaja i znam koja je tramvajska stanica... dobro da ga nisam poslala da ide to zbavljat pješice... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klara,hvala na vrijednom infu.
|
|
|
|
![]() |
|
Joj ja pokušavam al on neće pa neće stavit mi slićice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |