dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 139> |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo leona!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lespedeza je prekrasna, a vrh je cvjetni buket ! Samo ti slikaj nove projekte, tako se najbolje vidi promjena. Ovo kaj si do sada napravila nije prvi korak. Napravila si većinu posla - ono kaj je najteže . Ovo kaj te dalje čeka je samo kozmetika i uživanje. Samo tako nastavi, jedva čekam proljeće da vidim kak bu izgledalo . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh dadinice sad mi je još više žao što mi se nije primila lespedesa.to je fantazija.neću ju ni gledati.
park će biti savršen.već vidim kako će do iduće jeseni biti gust,cvijetan i pun voćkica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lespedeza i ona princeza u zutom!Svi ono projekti lijevo i desno ce sigurno na proljece biti u punom cvatu,prepuni cvijeca.Bitno je imati volje i sve ono iz recepta od tvoje mame,koji si napisala.Svi smo stari onoliko kako se osjecamo i koga briga za datum u osobnoj.Moj dlakavac isto spava,to im je omiljena "aktivnost"
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim dvorištem,dama u žutom je svaki dan sve ljepša,a tvoja lespedeza je baš posebna.
Vidim da proširuješ gredice,to mi je tako poznato,mislim da to svi radimo kad dođemo na forum,odjednom su cvjetne gredice premale.Bit će to jako lijepo na proljeće kad počnu biljke izlaziti van iz zemlje,a ti imaš u blizini u jako dobro učiteljicu.Za koju godinu se lako dogodi da učenica nadmaši učiteljicu! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Aralija, hvala ti na posjeti! Bit će mi drago ako me budeš pratila u podhvatima, podrška uvijek dobro dođe. A Mišku opraštam lijenost, jedan dan ipak nije mala stvar
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona, dobro mi došla!
Samo.... ipak mi se javi, da popijemo kafu i da ti pomognem izvaliti je iz zemlje |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, draga moja, na posjeti, na riječima podrške! Nadam se da će ti se rezultat svidjeti, i ja jedva čekam proljeće!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, hvala na podršci! Pobrinut ćemo se da ti se nagodinu lespedeza primi . |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miška Mame uvijek imaju dobre recepte, zar ne?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, draga, na posjeti i na lijepim riječima! Znaš kako to ide.... uvijek se nađe neki izgovor da bi se neki dio dvorišta pretvorio u cvjetnjak, pa kad se još ima i podrška i savjetodavac..... onda se radi sa puno većom voljom. A svoju učiteljicu teško da ću nadmašiti
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Djurdjicavk
Novo sjeme Pridružen: 10 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
RUELIJA i njena mala prijateljica javljaju,da su dobro i zadovoljne u novom okruženju ! Ruelija to otvoreno i ponosno pokazuje, a malena kao da kaže:polako,imamo vremena!HVALA VAM , na radosti koju mi pružaju .......... Srdačan pozdrav iz VK
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Djurdjice
Počašćena sam ovom posjetom, dobrodošla u moje dvorište! Hvala! Drago mi je da su se biljčice privikle na novo okruženje i da pružaju radost kakvu samo biljke znaju pružiti! Netko je davno rekao da su biljke najnesebičnija stvorenja na ovoj planeti, tako malo traže, a daju jako puno. Nama ostaje da ih volimo i uživamo u njima. Pozdrav!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se prešuljala oko cvijeća i uživala u ovo kišno opodne. Sve čestitke za prekrasan vrt i biljke Evo prepoznala sam ovu biljčicu koju i ja imam prvu sezonu pa ne znam mnogo o njoj pa molim za savjet. Zanima me kako se zove i da li ostaje preko zime vani? Također me zanima da li i ruelija ostaje vani?
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Petit, Pozdravljam te u svom dvorištu!
Ovo na slici je cerinthe major purprascensis, jednogodišnja biljka. Često sam našla u prijevodima da ju zovu plavi račić. Na žalost, nagodinu je moramo ponovo sijati. A ruelija je za naše podneblje egzota..... ne može ostati vani, spremamo je u prohladnu prostoriju. Nadam se da sam ti pomogla.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lesp. je prelijepa......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Milice!
Ja sam oduševljena njenim izgledom.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure moje, nisu vaši vrtovi siročad, za njih se ima tko brinuti.
vaši vrtovi su bebe koje će uz vašu brigu i pažnju brzo narasti i odrasti! |
|
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |