monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 138> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam samo malo svratila da vam kažem, kod mene je danas polovica plastenika posijana svakakvim povrćem, do mraka moram popuniti i drugu stranu, a onda za koji dan slijedi sjetva voća, cvijeća, trajnog i jednosezonskog, te začinskog i ljekovitog bilja, ukrasnih grmova i drveća. Ako se ne varam jedna strana plastenika upravo nosi 17-18 različitih vrsta povrća, koliko ću uspjeti utrpati u drugu, vidjet ćemo... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, mons i ja sam samo malo svratila do kompa i vidim da si jako vrijedna. Koliko je velik tvoj plastenik?
Bježim sad natrag u vrt još par minuta - posadila sam jagode., a još je u tijeku frezanje. Ja sa nadzorni organ.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugi, 6m dužine i 3 širine...Još mi je premali..čeka me još hrpetina svega za posijati... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila si vrijedna svaka čast.
imaš dobru motiku
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ajči! A "motiku" sam danas dobila.. |
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a jesi ju zablatila.
to je sigurno ona što sama kopa
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera ce sada natuci jos koju kilu ima samokopajucu motiku
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajči To ne kopa, to je rahljač za zemlju....usitnjava zemlju... Dobro mi je došlo, inače ne bih sigurno u jednom danu posijala sve u plasteniku.. |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i nje ! Pustili, nije motika, nego rahljač i ne radi sam, nego na "ručni guranac". |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mons, svaka ti čast. Predivan je tvoj plastenik.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bugi ! |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj, to si posijala povrće za presadnice koje ćeš onda seliti u otvoreni dio vrta?
Ja bi trebala dobiti sutra ili koji drugi dan zbog kiše, plastenik istih dimenzija pa se nadam da nije kasno za sijanje presadnica. S čim gnojiš zemlju u plasteniku i kada? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ančice nije još kasno za sijanje flanaca povrća za van. A zemlju sam obično gnojila sitnom mješavinom gnoja ( kokošje i zečje, no kako sad više ne držim zečeve, a u posljednje vrijeme često slušam o večoj štetnosti nego koristi gnoja, možda neću više ni to. ) Obično bih gnojila u kasnu jesen, sve preštihala i tako ostavila da izmrzne u plasteniku..bilo je i prilika kad sam morala snijeg unositi unutra jer je vani naglo smrzlo pa je u plasteniku bilo jako suho i tvrdo. Kako sad imam bio enzim, vjerojatno ću to primjenjivati i u plasteniku.. |
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mons, sviđa mi se tvoj mini rahljač. Nekak mislim da bi i meni dobro došao. Imam muskulfiber još od subote.
|
|
Odgovori | Stranica <1 105106107108109 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |