OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 374> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosta ovih biljaka sa zadnjih slika imam, kupila sam si na sajmu u Rijeci i neke u Kaufiću. Baš su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kalanchoe po 7 kuna!...naravno da si to dobro kupila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad bi ja imala takav vrtić (ovaj donji) ja bi rekla da je sređen. Malo urediti biljkama frizuru i - gootovoooo ... Podsjetila si me da slikam dio gdje MPK i ja namjeravamo napraviti kamenjar. Često se u temama volim vratiti unatrag da uspoređujem slike i to me zna oduševiti. Znam da će i kod tebe biti tako.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
to ce divno izgledati kad zavrsis
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super će biti, iako ne znam zašto bi u tvom predivnom vrtu bilo što mjenjala kad je sve prekrasno, ali ti voliš pretumbavanje kao i većina nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedan dio vrta zove se - gredica, drugi dio - brdo (sad već polako ukroćeno brdo), a ova kosina dobila je naziv - goropadnica, ne zvala se ja M.., odnosno Otok, bit će to ukroćena goropadnica
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, meni je gđa. Goropadnica i ovakva lijepa, a kada ukomponiraš kamenje i sve one čarobne sedume bit će gđa. Čarobnica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bogme ćeš se naraditi, ali rezultat će biti super, a tebi još veći podstrek, ma da ja više ne vidim što bi u tvom predivnom vrtu trebala mijenjati....
![]() ![]() ![]() ![]() ali eto to svi mi volimo činiti
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova padina koju zoveš Goropadnica je baš idealna za sređivanje, jedva čekam da vidimo na proljeće rezultate.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
biljkice su preslatke, lijepo će se uklopiti u tvoj vrt!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da vam napokon pokažem što sam dobila sa riječke kavice
irisi i kalikantus ![]() pitaja, kraljica noći i sinokrasula ![]() irisi ![]() tilandsija - smjestila sam je u ovo drvo, moram to malo urediti Korijenko, što misliš hoće li ovako biti dobro ? ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe prinove
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jedva čekam proljeće da vidim tvoj novi kamenjar na kosini, materijala za sadnju vidim ne fali.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Tilandsija ko u Sheratonu, odlični noviteti, blago tebi.
Lijpi pozdrav
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je vidjeti da ljudi po ovakvom bljak vremenu imaju volje raditi, preuređivati i uljepšavati svoj životni prostor: ili možda kod tebe nije blato do koljena(ja i da hoću ne mogu u zemlju, ili pada i šprica kroz maglu već daaaaaaanima)
![]() |
|
![]() |
|
Imam ja volje raditi, samo jako brzo padne mrak pa ne stignem. Jedva čekam prvi dan zime pa da dan počne rasti.
Nema kod mene blata, kiša nije padala već dugo, samo je danima oblačno. A kod nas ne bude jako hladno, pa se cijelu zimu ože nešto prčkati vani. I neće to biti nikakav senzacionalni kamenjar, bit će kućna izrada, malo zemlje i kamenja i biljke koje ne trebaju puno zemlje. |
|
![]() |
|
Evo što mi je u subotu uskočilo u košaricu
jedna lijepa begonija, poklon za prijateljicu ![]() a ovo za mene, sukulenti i čuvarkuće kakve nisam imala ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super si se ponovila..sviđaju mi se sukulenti koje si kupila
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nešto te krenulo. Stalno po malo, ali stalno ... super!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Sukulenti su ti savršeni tako su neobični,neke do sad nisam nikada vidjela!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |