natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajčeka su zakon!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dobrodošla! Radovi su jako lijepi, posebno jajca! Glinamol je i meni predstavljao muke, ali sam pukotine zatvorila nekim drugim materijalom. Probaj u pukotine nanijeti drvofix ljepilo i posuti pijeskom u boji, vjerujem da će ispasti jaaako lijepo!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla, radovi su ti prekrasni. Samo tako dalje
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
a o oduševljenju das masom postavit ću ovu sliku...rad nije u salvetnoj tehnici, ali mi je ipak posebno drag...dugo godina stallno nešto radim, preturam po prstima, a ove godine sam počela ponešto od toga prodavati, pa između ostaloga, i ove pisanice
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
more, moram reći da sam ija glinamol umalo bacila u smeće, al sam tvrdoglav kamen, pa sam poslušala (još samo jedan pokušaj i šansu dajem) savjet iz chemaca, pa sam od ostatka glinamola izmodelirala zdjelicu i jednu kao ramu koja mi treba poslužii za sliku, pa ćemo vidjeti što će biti kada se posuši. rekli su mi iz chemaca da je glinamol dobar za taj posao, a das maasa, za onaj sa čašama i staklom, no,kako sam napisala, još se nisam odljutila i skupila snage da se pokrenem u novi pokušaj...
a što se tiče das mase....nemam riječi...postala je moj favorit.... malo me sada oduševila i masa za hladan porculan, pa ću morati i to probati... ja kao mali mujo...sve moram probati... |
|
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga moja goga...da, imamo tu prednost da ti i i ja svoje radove vidimo uživo...
|
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
helou natasa...definitivno su radovi predivni, ali moram reci da se ne mogu dozivjeti na fotografiji kao uzivo...
dakle, cureeeee, ovi radovi su jos ljepsi uzivo... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro nam došla
![]() tvoji radovi sa čašama su mi zanimljivi. sa fimom nisam nikad radila, ali zato jesam sa glinamolom i das masom. glinamol sam bacila u smeće jer je pucao, bila sam totalno ne zadovoljna. sa das masom sam zadovoljna, zasada radim jednostavnije stvari i uživam u tome. svakako javi kako je prošlo sa das masom i čašama.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
"Djeca su rođena s krilima a učitelji im pomažu poletjeti" - predivno, prekrasno tako mi daje opitimizma u budućnost da sam skoro zaboravila pohvaliti tvoje uradke... bravo, vrlo zanimljivi! |
|
![]() |
|
uspjeli kalež...obložen fimo masom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje, imam salvetica z arazmjenu, uslikala sam ih, i htjela sam staviti slikice na razmjenu salveta, ali mi tamo ne dozvoljava,...kako da sudjelujem u razmjeni?
|
|
|
|
![]() |
|
hahha...ne možda, već definitivno loš...
hvala na komplimentima... |
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Natasha, dobro doshla :) Mozhda je glinamol losh, ali tvoje ideje su veoma krasne! Samo napred
![]() |
|
![]() |
|
a, ovo je famozna zdjelica sa glinamolom...na njoj s epoprilično jasno vidi što joj je glinamol uradio kada se osušio...pukotine
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo još nekih mojih novijih uradaka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala lijepa na dobrodošlici!
![]() čaša je zaista zanimljiva, ali moram priznati da mije zadala jako puno muka. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
još jedna nova
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato dobro nam dosla!!!!jako zanimljiva casa,cekamo jos slikica
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dobro došla. Ovo ti je jako interesantno i ovako nešto još nismo vidjeli. Bravo i nemoj sad stat
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |