Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš me razveselio danas! Prvi pup na novo posađenom Don Juanu!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrt se lijepo zašarenio
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo mene k tebi. Vesele me nove slikice jer to i znači da si se vratila i da si dobro!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja sam uživala u tvome vrtu, ali posebno u ružama!!!
Mirišu čak do mene.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty, hvala ti na slikama, prekrasne su! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
bako i ja izmišljam imena nekim cvjetićima, kažem da je to od milja
![]() Anaida vratila sam se i bit ću doma dok se ne odlučim za neizbježnu operaciju
![]() proljeće neke od njih zbilja čudesno mirišu, ona melody parfum već nekoliko godina dobiva nagrade za svoj miris!
![]() Anastazija dodat ću komentar za hoste jer se to možda na slikama i ne može vidjeti. Puno sam ih vidjela otkada sam došla ovdje, ali nigdje nisam vidjela ovoliko velike i tako raskošne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Danas šetam tvojim vrtom,namirisala se divnoh ruža,nagledala divovskih
cvijetova.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
znam kako raduje svaki novi cvjetic
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty, stvarno imaš zašto biti ponosna na njih. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno šarenilo, i moj Don Juan ima prvi pup!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Možda sam ti je poslala: ![]() to je brodiaea. A sada, draga Misty - dobro nam došla !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Belina, gio zbilja me obraduje svaki cvijetak, a miris, onaj posebni tek čekam kad procvjetaju moje hoste
![]() Anastazija njih sam kupila s kućom, ali ih njegujem s ljubavlju i sad su već puno veće nego su bile
![]() moon moj je maleni, nema ni tri mjeseca, ali krenuo je
![]() hoya hvala ti draga, prelijepa mi je!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Taj sljez je zbilja za čuđenje, boja mu je prekrasna!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
divne su ti one šarene ruže
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sljez je prekrasan!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja ću moje ptičice zadavit niš ne rade , ja sama posijala suncokret i nikao samo jedan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša, dado "ulovila" sam neke prolaznike kako u čudu ostaju pred njim jer mnoge je nadmašio visinom
![]() ![]() blue sky u stvarnosti su još mnogo ljepše
![]() e.nona "moje" ptičice su ih svuda rasijale, desetke sam ih morala i počupati, a još ću morati
![]() A sad idem napraviti inspekciju nakon jučerašnje obilne kiše, napokon je sve dobro namočeno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kraljiceeeeeeeeeeee.predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Misty, nisam ni znala da si bila "zauzeta" drugim obavezama!!!
Toliko vrtova je, ljepote, pa ne stignem često natrag, a željeli bi kod svakog malo biti!!! Drago mi je si natrag s nama, a cvjeće je naš najbolji odganjatelj turobnih misli i oraspoloživač!!! Prekrasni cvjetići su te dočekali!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
niho, Lovro hvala vam
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |