Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 10:48
Baš me razveselio danas! Prvi pup na novo posađenom Don Juanu! Very%20Happy

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 11:30
Vrt se lijepo zašarenioThumbs%20Up. Mislim da je ono što ne znaš grančica. Ja to sve zovem ljiljan, ali znalci to oštro dijele.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 14:12
Evo mene k tebi. Vesele me nove slikice jer to i znači da si se vratila i da si dobro!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 15:24
Ja sam uživala u tvome vrtu, ali posebno u ružama!!!
Mirišu čak do mene. Smile
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 23:29

Misty, hvala ti na slikama, prekrasne su!
                   smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 06:12
bako i ja izmišljam imena nekim cvjetićima, kažem da je to od milja Wink

Anaida vratila sam se i bit ću doma dok se ne odlučim za neizbježnu operaciju Unhappy

proljeće neke od njih zbilja čudesno mirišu, ona melody parfum već nekoliko godina dobiva nagrade za svoj miris! Thumbs%20Up

Anastazija dodat ću komentar za hoste jer se to možda na slikama i ne može vidjeti. Puno sam ih vidjela otkada sam došla ovdje, ali nigdje nisam vidjela ovoliko velike i tako raskošne LOL!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 07:26
Danas šetam tvojim vrtom,namirisala se divnoh ruža,nagledala divovskih
cvijetova.smile64
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 10:43
znam kako raduje svaki novi cvjetic
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 11:35

Misty, stvarno imaš zašto biti ponosna na njih.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 19:18
Krasno šarenilo, i moj Don Juan ima prvi pup!Clap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 20:49

Možda sam ti je poslala:

to je brodiaea.

A sada, draga Misty - dobro nam došla !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 04:53
Belina, gio zbilja me obraduje svaki cvijetak, a miris, onaj posebni tek čekam kad procvjetaju moje hoste Wink

Anastazija njih sam kupila s kućom, ali ih njegujem s ljubavlju i sad su već puno veće nego su bile LOL

moon moj je maleni, nema ni tri mjeseca, ali krenuo je LOL

hoya hvala ti draga, prelijepa mi je! LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 12:03
Taj sljez je zbilja za čuđenje, boja mu je prekrasna!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 14:53
divne su ti one šarene ruže
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 14:54
Sljez je prekrasan!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:18
ja ću moje ptičice zadavit niš ne rade , ja sama posijala suncokret i nikao samo jedan smile43
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 05:37
Triša, dado "ulovila" sam neke prolaznike kako u čudu ostaju pred njim jer mnoge je nadmašio visinom Wink ! Posijala sam ga prošle godine, više puta je i bio pokošen jer je jedva bio i provirio. Valjda je zato ove godine skužio da mora brzo narasti ako želi biti pošteđen od kosilice Tongue

blue sky u stvarnosti su još mnogo ljepše Wink

e.nona "moje" ptičice su ih svuda rasijale, desetke sam ih morala i počupati, a još ću morati Unhappy

A sad idem napraviti inspekciju nakon jučerašnje obilne kiše, napokon je sve dobro namočeno LOL

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:46
kraljiceeeeeeeeeeee.predivnosmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:15
Misty, nisam ni znala da si bila "zauzeta" drugim obavezama!!!
Toliko vrtova je, ljepote, pa ne stignem često natrag, a željeli bi kod svakog malo biti!!!
Drago mi je si natrag s nama, a cvjeće je naš najbolji odganjatelj turobnih misli i oraspoloživač!!!
Prekrasni cvjetići su te dočekali!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 05:16

niho, Lovro hvala vam

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.